Εξ’ αναβολής νίκη για το Κεφαλόβρυσο (2-1) το Μέτσοβο

on .

ERASITEXNIKO 17 11 2022

• Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε το Κεφαλόβρυσο επικρατώντας 2-1 του Μετσόβου σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας στο παιχνίδι που έγινε, προχτές, στο «Στάθης Τσανακτσής». Οι δύο ομάδες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων κατά διαστήματα με τους τυπικά γηπεδούχους να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και να παίρνουν τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο 13’ το Κεφαλόβρυσο άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό γκολ του νεαρού Τσάγκα που με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ζώη κάνοντας έτσι το 1-0. Η ομάδα του Κοντοδήμα έφτασε στην ισοφάριση στο 40΄ με δυνατό σουτ του Μούστο με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι και μετά να καταλήγει στα δίχτυα του Γεωλδάση. Το 2-1 για το Κεφαλόβρυσο ήρθε στο 79΄ με τον Γιάκο να δίνει στον Μπιστιόλη και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζώη. Στην 8η θέση με 10 βαθμούς ανέβηκε το Κεφαλόβρυσο, στην 14η θέση με 4 βαθμούς έμεινε το Μέτσοβο.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Μωυσιάδης - Ευαγγέλου).

Κεφαλόβρυσο (Γ.Πότσης): Γεωλδάσης, Λάμπρος, Παπαναστασίου (63΄Αλεξίου), Τερζής, Διαμάντης (85΄ Μακολλάρι Μ.), Μπάσιος, Τσάγκας (89΄Γότσης), Μπιστιόλης, Γιάκος, Τάχιας, Καμονάς.

Μέτσοβο (Π. Κοντοδήμας): Ζώης, Γεωργίου, Τσιόστας Χ., Σιούτας, Ζιάβρος, Τσιόστας Κ., Παίλας (46΄Νάκος ), Χούσο (85΄Κάτσενος Ε.), Μούστο, Παλαιοπάνος (65΄Σταχούλης), Τσουλιάης Θ.