Υπό αντίξοες συνθήκες οι προπονήσεις στον ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 22 11 22

• Υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των γηπεδικών εγκαταστάσεων στον ΠΕΑΚΙ συνεχίζεται η μίνι προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δουλεύει πάνω στις αδυναμίες του εκμεταλλευόμενος το χρονικό διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Τις τελευταίες ημέρες βρέχει συνεχώς στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων με αποτέλεσμα να διεξάγονται μετ’ εμποδίων οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων του ΠΕΑΚΙ τα γήπεδα στο Πανηπειρωτικό δεν είναι σε καλή κατάσταση και πολλά σημεία κρύβουν παγίδες. Πρώτον εγκυμονεί ο κίνδυνος τραυματισμών και δεύτερον ο Θανάσης Στάικος αδυνατεί να δουλέψει σωστά κάποιες ασκήσεις και τακτικά κομμάτια στο παιχνίδι της ομάδας. 

Τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ χρειάζονται εδώ και χρόνια βελτιωτικές εργασίες, όμως παρά τις υποσχέσεις της διοίκησης και των υπευθύνων καμία βελτίωση δεν υπάρχει και μάταια τους χειμερινούς μήνες τα γήπεδα «βαραίνουν» λόγω της βροχής. Έτσι λοιπόν λόγω των παραπάνω συνθηκών οι προπονήσεις διεξάγονται με τη δέουσα προσοχή και όχι με ιδιαίτερη ένταση. 

Από χθες λοιπόν ξεκίνησε μια μίνι προετοιμασία με τον Θανάση Στάικο να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του επάνω στην αμυντική τακτική με συνεργασία μέσων και επιθετικών. Αυτό το πλάνο θα δουλέψουν για τις πρώτες δύο εβδομάδες στις προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ανασταλτικά ο ΠΑΣ έδειξε αρκετές αδυναμίες και η άμυνα του ήταν η χειρότερη του πρωταθλήματος με 28 γκολ παθητικό σε 13 αγώνες. 

Σχετικά με τους τραυματίες, ατομικό πρόγραμμα έκαναν χτες οι Κιάκος, Καραχάλιος, Λώλης Α., Νίνης και Μπιλμπάο. Σήμερα Τετάρτη είναι προγραμματισμένες δύο προπονήσεις. Αρχικά στις 11:00 το πρωί και στη συνέχεια στις 15:00 το μεσημέρι, με δεδομένο ότι πλέον νυχτώνει αρκετά νωρίς. 

Ανοίγει ο δρόμος για τον Τσιντώτα

Παρελθόν αποτελεί από χθες από την ΑΕΚ ο 32χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Τσιντώτας και έτσι ανοίγει ο δρόμος για τον ερχομό του στον ΠΑΣ Γιάννινα μιας και η γιαννιώτικη ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Εκτός από τον ΠΑΣ για τον Τσιντώντα υπάρχει ενδιαφέρον και από την Λαμία. Το συμβόλαιο του Τσιντώτα με την ΑΕΚ ολοκληρώνονταν τον προσεχή Ιούνιο, ωστόσο κατόπιν επιθυμίας και των δύο πλευρών το «διαζύγιο» ήρθε 6 μήνες αργότερα. Παρά τις καλές σχέσεις σε επίπεδο διοικήσεων με τη Λαμία, η γνωριμία του Τσιντώτα με τον Γιάννη Πλαβούκο ίσως τελικά φέρει τον Κατερινιώτη πορτιέρο στο Γιάννινα.