Με Ολυμπιακό στου Ρέντη η Κ19, στο Αγρίνιο η Κ17

on .

K19 PAS

• Μετά την προσωρινή διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας οι ομάδες Κ19 της Super League επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση προκειμένου να διεξαχθούν οι εξ’ αναβολής αναμετρήσεις. 

Δύσκολο έργο έχει η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αύριο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (1 μ.μ.) στο προπονητικό κέντρο των ερυθρολεύκων στου Ρέντη στο εξ’ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής. Οι Γιαννιώτες είχαν πετύχει μία ιστορική νίκη πέρυσι στην έδρα του Ολυμπιακού με 3-2, που ήταν και η πρώτη εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού στα χρόνια που διεξάγεται το πρωτάθλημα με αυτή τη μορφή. Βέβαια το φετινό ματς θα είναι πιο δύσκολο, μιας και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο κυνήγι (-6) του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ, ενώ ο ΠΑΣ ισοβαθμεί με τον Παναιτωλικό στην 7η θέση με 14 βαθμούς. Διαιτητής θα είναι ο Μιχαήλ Ζέστας και βοηθοί του οι Σωτήριος Παπαδάμ και Παύλος Μαυρομάτης, όλοι από τον Πειραιά.

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η Β’ φάση του πρωταθλήματος της Κ17 που θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους, με τις ομάδες να ξεκινάνε χωρίς βαθμούς. Ο ΠΑΣ δεν αγωνίστηκε στη πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ, μιας και οι Θεσσαλονικείς συμμετείχαν στον τελικό μπαράζ της Α’ φάσης. Για την 2η αγωνιστική αντιμετωπίζουν σήμερα (1.15 μ.μ.) στο αθλητικό κέντρο Emileon στο Αγρίνιο  τον Παναιτωλικό. Διαιτητής θα είναι ο ο Παναγιώτης Τσιώρης (Άρτας) και βοηθοί του θα είναι οι Άγγελος Αθανασίου (Άρτας) και Οδυσσέας Νούσιας (Έβρου).