Επιστρέφουν σταδιακά στις προπονήσεις οι τραυματίες

on .

PAS PROPONHSH NEOEMBRIOS 2022

 Με την προοπτική να μπούνε σιγά-σιγά από την επόμενη εβδομάδα σε ρυθμούς κανονικών προπονήσεων οι τραυματίες συνεχίστηκε και χθες το πρωί στο ΠΕΑΚΙ η μίνι προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τη συμπλήρωση μιας εβδομάδας από την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις ο Θανάσης Στάικος δεν είχε στη διάθεση του τους τραυματίες Κιάκο, Καραχάλιο, Μπιλμπάο και Λώλη Α., ενώ τις τρεις τελευταίες μέρες δεν συμμετείχαν και οι Σόρια, Τζίμας που είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Για τους Κιάκο, Καραχάλιο, Σόρια και Τζίμα φαίνεται ότι την επόμενη εβδομάδα οι τρεις τελευταίοι θα ξεκινήσουν κανονικά προπονήσεις ενώ για τον Κιάκο ίσως μπει μεσοβδόμαδα. Ο Μπιλμπάο όπως έχουμε γράψει θα χάσει αυτή τη μίνι προετοιμασία λόγω του προβλήματος που έχει με το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών,  ενώ και ο Λώλης που έχει το ίδιο πρόβλημα  θα μπει αργότερα σε ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας βρίσκεται στα Γιάννινα και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις από τον γιατρό του ΠΑΣ Σταύρο Ριστάνη και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Θανάση Στάικο να περιμένει πολλά από τον 29χρονο τερματοφύλακα μιας και η γιαννιώτικη ομάδα έδειξε ότι φέτος πάσχει σε αυτή τη θέση.

Ο Τσιντώτας θα είναι ο δεύτερος παίκτης μετά τον Σωτήρη Νίνη που θα αποκτηθεί τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αναμένεται αρχές Δεκεμβρίου να έρθει στα Γιάννινα και ο Ουρουγουανός μέσος Φεντερίκο Τζίνο.

Ο Στάικος έχει ζητήσει τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και το καλύτερο για αυτόν θα ήταν να είναι στα Γιάννινα τώρα που υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος όσοι παίκτες αποκτηθούν ώστε να δουλέψουν μαζί με τους υπάρχοντες και όταν έρθει η ώρα να αγωνιστούν να είναι έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα.

Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε αμυντική τακτική με συνεργασία μέσων και επιθετικών σε άμυνα στην κεντρική ζώνη του γηπέδου. Αρχικά οι ασκήσεις ήταν σε παθητική μορφή και στη συνέχει ακολούθησαν δύο τακτικά παιχνίδια, το ένα 9 εναντίον 8 και το άλλο 11 εναντίον 11.

Μέχρι τώρα το μόνο φιλικό που είναι σίγουρο είναι αυτό με τον Παναιτωλικό στις 3 Δεκεμβρίου στο «Ζωσιμάδες» ενώ γίνονται προσπάθειες να κλειστεί ένα ακόμη φιλικό.