Mοιρασιά (1-1) για Θεσπρωτό και Βέροια

on .

THESPROTOS BEROIA

• Για την 4η αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 o Θεσπρωτός αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τη Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Ο Θεσπρωτός πλέον μετρά 3 ισοπαλίες με Βέροια, Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό Β’ και μία ήττα από τον Μακεδονικό. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η ομάδα του Ρότσα άνοιξε το σκορ, αλλά στην επανάληψη η Βέροια ισοφάρισε κι είχε κι άλλες ευκαιρίες.

Στο 7’ ο Τσιμόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ σε κεφαλιά του Μπελεβώνη, ενώ στο 16’ και 19’ η Βέροια προσπάθησε να απειλήσει με τους Μπούζα και Μπουκουβάλα χωρίς αποτέλεσμα. Πολύ καλή στιγμή για τον Θεσπρωτό στο 31’, όταν ο Ρίζος έβγαλε επικίνδυνη σέντρα και ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε προ του Μπονίγια. Στο 38’ τα συνεχή σουτ των Φασίδη, Ιωάννου και Μπελεβώνη δεν βρήκαν στόχο και στο 41’ ο Θεσπρωτός άνοιξε το σκορ. Σε αντεπίθεση ο Μπονίγια πάτησε περιοχή, πάσαρε για τον Κωνσταντίνου που με πλασέ έκανε το 1-0. Στην επανάληψη, η ομάδα της Ημαθίας μπήκε καλύτερα χωρίς να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 64’. Μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Φασίδης με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Τσιμόπουλο για το 1-1. Μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια στο 71’ όταν ο Μαρτίνεζ έσωσε τη μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος σε κεφαλιά του Μπουκουβάλα. Στο 80’ ακυρώθηκε γκολ του Μπονίγια ως οφσάιντ, ενώ άστοχο ήταν το σουτ του Μίγγου στο 90’.

Διαιτησία: Γιούργας (Κακαφώνης- Νάστος) 

Θεσπρωτός: Τσιμόπουλος, Σεμερτζάκης (60' λ.τ. Μαρτίνεζ), Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος, Πέρεζ (86' Πανταζέλος), Μπίκας, Αδαμάκης (74' Ρούσης), Κωνσταντίνου (86' Δρίτσας), Μπονίγια.

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (85' Περδίκης), Ορφανίδης (75' Κατσούκης), Μπελεβώνης, Φασίδης, Μπουκουβάλας, Ιωάννου.

• Αποτελέσματα - Βόρειος όμιλος:  Ηρακλής - Παναθηναϊκός B' 2-3, ΠΑΟΚ Β' - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0, Απόλλων Λάρισας - ΑΕΛ 0-2, Αλμωπός Αριδαίας - Μακεδονικός 0-0, Ηρακλής Λάρισας - Διαγόρας Ρόδου 0-1, Θεσπρωτός - Βέροια 1-1, Νίκη Βόλου - Απόλλων Πόντου 3-0. Ρεπό: Πανσερραϊκός