Κ17 Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 4-4

on .

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο  Emileon του Αγρινίου ανάμεσα στην Κ17 του Παναιτωλικού και του ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 4-4! Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα θεαματικό ματς με οκτώ γκολ και αρκετές φάσεις.

Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν όλα τα λεφτά στον αγώνα αφού σημειώθηκαν τα επτά από τα οκτώ γκολ, ενώ για λογαριασμό του ΠΑΣ ο Κόντος σημείωσε χατ-τρικ Με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με τον Κόντο να κλέβει τη μπάλα από αντίπαλο του να κάνει και το σουτ και να τη στέλνει στα δίχτυα του Ζαραϊδόνη κάνοντας το 0-1. 

Ο Παναιτωλικός απάντησε άμεσα στο 2’ με τον Σαλαγιάννη να κάνει το 1-1. Στο 10’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ 2-1 με τον Γαλαζούλα. Ο Μυρόγλου στο 17’ βρέθηκε απέναντι από τον Ζαραϊδόνη έκανε το πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού απέκρουσε τη μπάλα. Ο Παναιτωλικός στο 25’ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1) με κεφαλιά του Γαλαζούλα. Εκεί ανέλαβε δράση ο Κόντος για τον ΠΑΣ Γιάννινα μειώνοντας αρχικά σε 3-2 στο 30’ και ισοφάρισε σε 3-3 στο 35’. Ο Παναιτωλικός λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 4-3 με τον Μόκκα. Τελικά ο ΠΑΣ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάκου για το τελικό 4-4.

Παναιτωλικός: Ζαραϊδόνης, Γαλιάτσος, Νταλιάννης, Καπνιάρης, Μόκκας, Σαλαγιάννης, Κεχαγιάς, Γιωτόπουλος, Ελέζι, Γαλαζούλας, Μπελλαλής

ΠΑΣ Γιάννινα: Κασιόλας, Ρίζος (81’ Λούπας), Σαούγκος, Ντώνος, Ντούκας, Πάκος, Μυρόγλου (76’ Βάσσης), Σπύρου (46’ Παλάντζας), Καμψής (65’ Ναυρόζογλου), Πλασκασοβίτης (81’ Καλαμπόκης), Κόντος.