Το Νεοχωρόπουλο - Θύελλα Ελεούσας ξεχωρίζει από τα σημερινά παιχνίδια

on .

KYPELLO ERASITEXNON

• Με οκτώ παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η β’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου, η οποία διεξάγεται σε τρεις δόσεις. Στα παιχνίδια που έγιναν την περασμένη Τετάρτη, στα σημερινά και σε αυτά που θα γίνουν στις 7 Δεκεμβρίου.

Από το σημερινό πρόγραμμα δεσπόζει η αναμέτρηση του Νεοχωρόπουλου με τη Θύελλα Ελεούσας που θα γίνει στο «Στάθης Τσανακτσής». Η Ελεούσα στο πρωτάθλημα είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Κατσικά, ενώ το Νεοχωρόπουλο που είναι στην 8η θέση προέρχεται από μία σημαντική νίκη με 0-3 απέναντι στο Νησί. 

Από τα υπόλοιπα ματς, δυο ομάδες που αγωνίζονται στην Α’ Κατηγορία, η Αγία Μαρίνα με το Κουτσελιό διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το Κύπελλο, η Καστρίτσα υποδέχεται την Πλατανιά που αγωνίζεται στη Γ’ Κατηγορία, ενώ ενδιαφέροντα αναμένονται και άλλα παιχνίδια, όπως το Κοσμηρά - Ζωοδόχος και Βουνοπλαγιά - Πράμαντα, δυο ομάδες που έχουν το απόλυτο νικών στους ομίλους της Β΄. 

Το σημερινό πρόγραμμα: 3 μ.μ. Καστρίτσα-Πλατανιά: Γεωργίου (Σιαμέτης - Βλαχοπούλου), Κοσμηρά-Ζωοδόχος: Μπόσιας (Πασιάς - Κυριαζή), Βουνοπλαγιά - Πράμαντα: Χατζηπαναγιώτου (Θανασιάς - Σίνδρος), Αγία Μαρίνα - Κουτσελιό: Κατσικογιάννης (Μωυσιάδης - Χαλκής), Αβγό - Κρανούλα: Μπαδήμας (Ζιάκας - Ραβάνογλου), Δροσοχώρι - Πωγωνάτος: Ντάρας (Τασιούλας - Διαμαντόπουλος), Βελισσάριο - Νησί: Βλάχος (Μπουμπογιάννης - Αρβανίτης). 5.15 μ.μ. Νεοχωρόπουλο-Ελεούσα: Ζαμπαλάς (Κόλλιας - Κωνσταντίνου). 

Στην επόμενη φάση είναι ήδη η Ανατολή (3-0) το Κάστρο, η Πίνδος Κόνιτσας (0-6) την ΑΕ Γιάννενα και η Αμφιθέα (2-1) το Πέραμα, ενώ άνευ αγώνα πέρασε η Πεντέλη. Στις 7 Δεκεμβρίου θα παίξουν Σταυράκι- Ασβεστοχώρι, Κατσικά - Ηλιόκαλη, Χουλιαράδες – Λογγάδες και Κεφαλόβρυσο – Μέτσοβο.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η διοίκηση του Α.Ο.Σταυρακίου τίμησε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στο παρελθόν στην ομάδα τόσο παίζοντας ποδόσφαιρο σε αυτήν όσο και μετά από τη θέση του Γενικού Γραμματέα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μοσχέτα ο οποίος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Α.Ο.Σ. το 1958 που ιδρύθηκε η ομάδα. Στη συνέχεια φόρεσε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε αυτή από τη θέση του επιθετικού (δύσκολα έχανε πέναλτι), ενώ όταν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια την υπηρέτησε από το χώρο της διοίκησης μιας και διετέλεσε Γεν. Γραμματέας για 15 χρόνια επί προεδρίας Κώστα Καμηνά στη Δ΄Εθνική κατηγορία. Ο κ. Μοσχέτας έχει βοηθήσει γενικά και παιδιά που είναι από το χωριό με τις γνώσεις του στα μαθηματικά μιας και υπήρξε επί πολλά χρόνια οικονομικός σύμβουλος στην Πίνδο. Την πλακέτα παρέδωσε στο ημίχρονο του σαββατιάτικου αγώνα του Σταυρακίου με τη Θύελλα Ελεούσας, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ντάσιος.