Εντείνονται οι ρυθμοί προετοιμασίας του ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 29 11 22

• Με διπλή προπόνηση συνέχισε τη μίνι προετοιμασία ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει και του φιλικού το Σάββατο με τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες».

Το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στο γυμναστήριο με βάρη και κάποιες προσαρμοστικές ασκήσεις χωρίς να βγουν στο γήπεδο. Το μεσημέρι είχε αμυντική συνεργασία μέσων και επιθετικών αρχικά σε παθητική μορφή, στη συνέχεια σε δύο παιχνίδια μικρού χώρου και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι 8 εναντίον 8. Οι Νίνης και Καραχάλιος μπήκαν σε κάποια κομμάτια της προπόνησης και στη συνέχεια έκαναν ατομικό  με τον Γιάννη Ντουρουντό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κιάκος ο οποίος μάλλον θα είναι έτοιμος να μπει σε κανονικό πρόγραμμα την επόμενη εβδομάδα, ο Λώλης Α., ο ο Τσίρης που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Λεό. Ο Τσιντώτας επέστρεψε από την Αθήνα όπου είχε πάει να μαζέψει τα πράγματα του και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα με τον Γιάννη Πλαβούκο. Ο Παντελάκης μετά την προθέρμανση δεν ακολούθησε το υπόλοιπο πρόγραμμα χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος τραυματισμού.

Ο Θανάσης Στάικος δεν υπολογίζει για Σάββατο στο φιλικό με τον Παναιτωλικό τους Κιάκο, Μπιλμπάο, Λώλης Α., Τσίρη, Νίνη, Καραχάλιο, Λεό, Λώλη Ν., Κύρκο (που θα αγωνιστούν με την  Κ19 στο παιχνίδι με τη Λαμία) και ίσως και  τον Τσιντώτα μιας και ακόμη ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν έχει μπει σε κανονική προπόνηση.

Ο ΠΑΣ προσπαθεί να κλείσει ένα ακόμη φιλικό για την επόμενη εβδομάδα και γίνονται επαφές ώστε αυτό να είναι με την ομάδα του Παναθηναϊκού Β’ που αγωνίζεται στη Super League 2 και έχει αγωνιστικό ρεπό. Αν δεν γίνει εφικτό τότε δεν θα πραγματοποιηθεί άλλο φιλικό εκτός από κάποιο εσωτερικό διπλό με την Κ19.

Στις 21 Δεκεμβρίου με Ολυμπιακό

Μπορεί η Super League να μην έχει ακόμη ανακοινώσει το πρόγραμμα του δευτέρου γύρου ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου (20:00 μ.μ.) στο «Ζωσιμάδες». Όσον αφορά την αναμέτρηση με τη Λαμία αυτή θα γίνει 28 ή 29 Δεκεμβρίου.

• Μακροσκελή ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Άρη και τον τρόπο διαχείρισης της μετακίνησης των οπαδών των φιλοξενούμενων εξέδωσε ο Σ. Φ. ΠΑΣ Γιάννινα.