Βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας, η προτεραιότητα στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 1 12 22

• Με πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε χθες η μίνι προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει και του φιλικού αγώνα που θα δώσει στα Γιάννινα το Σάββατο με τον Παναιτωλικό.

Ο Θανάσης Στάικος αυτό το χρονικό διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ δίνει βάρος στην αμυντική τακτική περιορίζοντας τα επιθετικά κομμάτια που δούλευε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος μιας και τα 28 γκολ που έχει ως παθητικό ο ΠΑΣ δείχνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα που θα πρέπει να διορθωθεί ώστε στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου να παρουσιάσει ένα πιο δυνατό σύνολο στην άμυνα.

Οι προπονήσεις διεξάγονται στο ΠΕΑΚΙ και αυτές τις μέρες που άρχισαν οι βροχές ο αγωνιστικός χώρος τόσο στο γήπεδο που βλέπει στην Εθνική οδό, όσο και στο κεντρικό δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση (παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι υπάλληλοι) και εγκυμονούν κινδύνους για τραυματισμούς. Παρά τις υποσχέσεις της διοίκησης ότι θα γίνουν δύο γήπεδα σε αυτό που βλέπει προς την Εθνική οδό όλα έχουν μείνει στα λόγια και τα «μπαλώματα» στα γήπεδα συνεχίζονται με ότι συνεπάγεται αυτό.

Η χθεσινή προπόνηση είχε δουλειά στην αμυντική και επιθετική τακτική σε συνδυασμό με κάποιες κινήσεις ανάπτυξης και στη συνέχεια στα δύο παιχνίδια που έγιναν το βάρος δόθηκε στην αμυντική τακτική στην αρχή σε απλή μορφή και στη συνέχεια σε παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Οι απόντες είναι πια γνωστοί και αυτοί είναι οι Μπιλμπάο, Λώλης Α., οι Κιάκος, Λεό, Τσίρης (έκαναν ατομικό), ενώ ο Τσιντώτας δουλεύει ξεχωριστά από τους υπόλοιπους με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκο. Ο Στάικος προβληματίζεται για το αν θα συμμετέχουν στο φιλικό με τον Παναιτωλικό οι Καραχάλιος και Νίνης, ειδικά για τον δεύτερο που ακόμη θέλει δουλειά για να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο. Ο 42χρονος προπονητή βλέπει ότι με τους απόντες έχει ένα περιορισμένο αριθμό παικτών όπου κάποιοι εξ αυτών προέρχονται από τραυματισμό και δεν μπορούν ακόμη να βγάλουν ενενηντάλεπτο.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν για επιστροφή του Μπαγκαλιάνη στον Ολυμπιακό αυτά δεν επαληθεύονται μέχρι στιγμής μιας και ο ποδοσφαιριστής κάνει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα. Ωστόσο αν αυτό το σενάριο γίνει πραγματικότητα ο ΠΑΣ θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη έμπειρου αμυντικού.

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Γενική είσοδος 5 ευρώ έβαλε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στα εισιτήρια της φιλικής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο (5 μ.μ.) στο "Ζωσιμάδες".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για το φιλικό προετοιμασίας της ομάδας μας με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, στο Ε.Σ.Ι. «Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», το ΣΑΒΒΑΤΟ 03/12, στις 17.00. Για τον φιλικό αγώνα θα υπάρχει Γενική Είσοδος 5€ για τις Θύρες 3-4, ενώ η είσοδος των παιδιών θα είναι δωρεάν. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά στον αγώνα και η είσοδος τους θα είναι για όλους από τις θύρες 3 & 4 & 5. Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. "οι Ζωσιμάδες" από τις 15:00.