Φιλικό τεστ του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό

on .

PAS PANAITOLIKOS

 Το πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας του δίνει σήμερα το απόγευμα (5 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς υποδέχεται στο «Ζωσιμάδες» τον Παναιτωλικό. Χρόνο συμμετοχής σε Καραχάλιο και Νίνη θα δώσει ο Στάικος.

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της διεξαγωγής του Μουντιάλ στο Κατάρ ο Θανάσης Στάικος έδωσε ρεπό μιας εβδομάδας στους ποδοσφαιριστές του και στη συνέχεια επέστρεψαν στις καθημερινές προπονήσεις με στόχο τη βελτίωση των αδυναμιών που εντοπίστηκαν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και έχουν φέρει τη γιαννιώτικη ομάδα σε δεινή βαθμολογική θέση και να παλεύει για τη σωτηρία της.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Γιαννιωτών περιλαμβάνεται και το σημερινό φιλικό με τον Παναιτωλικό από τον οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα είχε γνωρίσει μια βαριά εντός έδρας ήττα με 1-4. Είναι ένα παιχνίδι όπου ο Στάικος θα δοκιμάσει διάφορα πράγματα και σχήματα, αν και θα έχει αρκετές απουσίες. 

Βασικό για τον 42χρονο προπονητή είναι να δει αν οι παίκτες του έχουν αφομοιώσει όσα κάνουν στην προπόνηση αυτές τις μέρες και κυρίως τον ενδιαφέρει να δει στο αμυντικό κομμάτι κατά πόσο υπάρχει βελτίωση γιατί εκεί φέτος είναι η αχίλλειος πτέρνα για τον ΠΑΣ Γιάννινα αφού έχει δεχθεί 28 γκολ και έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση ρυθμού και ασκήσεις συναρμογής, στη συνέχεια μικρές ταχύτητες και στο τέλος παιχνίδι 11 εναντίον 11 σε μικρό χώρο.

Ο Θανάσης Στάικος θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Καραχάλιο που προέρχεται από τραυματισμό και συγκεκριμένα κάκωση στον τετρακέφαλο και στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μπήκε τις τρεις τελευταίες μέρες αλλά και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα Σωτήρη Νίνη.

Οι διαθέσιμοι παίκτες για το σημερινό παιχνίδι είναι οι: Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπακαγιάννης, Ριένστρα, Τσάβος, Τζίμας, Καραχάλιος, Λιάσος, Νίνης, Μορέιρα, Μπάλαν, Ροσέρο, Σταματελόπουλος, Φοφανά

Απόντες από το ματς θα είναι οι Κιάκος, Τσίρης, Μπιλμπάο, Λώλης Α., Λεό, Κόντε, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Τσιντώντας που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του Πλαβούκου και φυσικά ο Πριόρ που εξακολουθεί να απουσιάζει από την ομάδα. 

Ο Μπούμπας «άρχοντας» του αγώνα

Ο Ηπειρώτης Κωνσταντίνος Μπούμπας θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση με βοηθούς τον Δημήτρη Τσάντας από την Ήπειρο και τον Ζώη Νάστο από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μάριος Σιντόρης από τη Θεσπρωτία.

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Για τους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το σημερινό φιλικό η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχει βάλει γενική είσοδο 5 ευρώ, ενώ τα παιδιά θα έχουν δωρεάν είσοδο.

Η είσοδος θα γίνεται από τις θύρες 3,4 και 5 ενώ τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία σήμερα στα εκδοτήρια των «Ζωσιμάδων». Για το φιλικό ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Με 22 παίκτες στα Γιάννινα ο Παναιτωλικός 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου να ανακοινώνει την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού είναι η εξής:  Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Νταγκό, Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσει, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μάλης, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Απόντες είναι ο Κορνέλιους που είναι στο Κατάρ με την Εθνική ομάδα του Καναδά, ο Ντουάρτε που έχει κάνει επέμβαση στην κλείδα και ο Ντίας που κάνει θεραπεία.