2/2 για τα Γιάννενα WFC, 2-0 τον Ατρ. Ζαρουχλέικων

on .

GIANNENA WFC

• Τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών στο ποδόσφαιρο πέτυχαν τα Γιάννενα WFC, επικρατώντας για την 2η αγωνιστική στο «Στ. Τσανακτσής» του Ατρόμητου Ζαρουχλέικων με 2-0.

Οι Γιαννιώτισσες ήταν καλύτερες σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με αρκετό ποσοστό κατοχής της μπάλας. Στο 4΄είχαν ευκαιρία με την Καιτατζή, ενώ στο 9’ η Πέττα μπλόκαρε σε σουτ της Βαρσάνη. Στο 10’ η γιαννιώτικη ομάδα είχε δοκάρι σε σουτ της Καμπούρη και στη συνέχεια προσπάθειες των Καιτατζή και Κουτσούρη δεν είχαν αποτέλεσμα. Ακολούθησαν κάποιες ενέργεις με τις Βαρσάνη, Καιτατζή που είχε καλή στιγμή στο 27’, ενώ στο 31’ ήρθε το 1-0  όταν η Βαρσάνη εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η Κουτσούρη με κεφαλιά σκόραρε. Στο 41’ σε εκτέλεση φάουλ της Κουτσούρη η μπάλα κατέληξε δίπλα από το αντίπαλο κάθετο δοκάρι.Στο 54’ χάθηκε ευκαιρία με την Αυγέρη, στη συνέχεια με την Ντάσκαρη, ενώ στο 70’ απείλησαν οι φιλοξενούμενες με την Φωτεινη με την Χατζηλαζάρου να μπλοκάρει, η οποία είχε απάντηση και σε εκτέλεση φάουλ της Μπάρλα. Το 2-0 σημειώθηκε στο 74’ με προβολή της Κουτσούρη έπειτα από εκτέλεση φάουλ της Πολυμενοπούλου με την  Πέττα να χάνει τη μπάλα από τον έλεγχο της. Το 2-0 έμεινε ως το τέλος, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων με τις Κούκια και Βαρσάνη.

Διαιτησία: Καραγιάννης (Αλευρή, Βασίλα).

Γιάννενα WFC: Χατζηλαζάρου, Ντάσκαρη, Τζούμα, Αρβανιτάκη, Πολυμενοπουλου, Γκίνη (62΄ Κούκια), Αυγέρη (89΄ Αγγέλη), Κουτσουρη, Κολέμπα, Βαρσάνη, Καιτατζη.

Ατρόμητος Ζαρουχλέικων: Πέττα, Μαγγανιάρη (72΄ Κιρωνακη), Τοτούλου, Κορφιάτη, Δαρβίρα, Φωτεινη (79΄ Λεμπέση), Ντούζα (72΄ Κουραχάνη), Μπάρλα, Καμπούρη, Μέρτη, Ντζαθα (51΄Frroku).