Κ19 ΠΑΣ-Λαμία 4-2

on .

 19

Τ α εύκολα δύσκολα έκανε η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στην ουραγό Λαμία ωστόσο κατάφερε με δύο γκολ του Φερεντίνου στο τελευταίο πεντάλεπτο να πάρει τη νίκη.

Παρότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη ήταν καλή και εκτός από τα δύο γκολ είχε και κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα.

Εκτέλεση φάουλ του Πάνου η μπάλα λίγο άουτ.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 19’ με τον Πήλιο να κάνει την πάσα στον Πάνο αυτός έκανε σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι έσκασε στο έδαφος με τον βοηθό να δείχνει ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή και έτσι ο ΠΑΣ έκανε το 1-0.

Οι Γιαννιώτες δεν πρόλαβαν να χαρούν το γκολ και στο 20΄η Λαμία ισοφάρισε όταν ο Ζαλακώστας εκτέλεσε φάουλ και ο Μαργαρίτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΣ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 34’ με τον Πάνο να κάνει τη σέντρα και ο Καφενζής με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγιάννη.

Σουτ του Πήλιου στο 36΄απέκρουσε ο Καραγιάννης.

Στο 43΄σουτ του Φερεντίνου η μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία ανέβασε στροφές και έχασε  δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 50΄ο Γαλαριώτης μετά από λάθος του τερματοφύλακα έκανε το πλασέ με τον Γιαλεδάκη να διώχνει τη μπάλα επάνω στη γραμμή.

Στο 53΄εκτέλεση φάουλ του Γαλαριώτη πίσω από τη μεσαία γραμμή, άστοχη έξοδος του Θάνου και ενώ η μπάλα κατευθύνονταν προς τα δίχτυα ο Καφενζής έδιωξε την τελευταία στιγμή.

Ο Πάνος στο 56’ έκανε τη σέντρα όμως ο Φερεντίνος δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα με την προβολή χάνοντας έτσι την ευκαιρία για το 3-1.

Στο 62’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δρόσου από τον Γιαλεδάκη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γαλαριώτης ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Το παιχνίδι από το σημείο αυτό και μετά ήταν δυνατό όμως ο ΠΑΣ στα τελευταία λεπτά κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ με τον Φερεντίνο και να πάρει τη νίκη.

Στο 84΄ο Πήλιος εκτέλεσε πλάγιο, ο Λώλης πήρε την κεφαλιά δεν μπόρεσαν να διώξουν οι αμυντικοί η μπάλα έφτασε στον Φερεντίνο που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 3-2.

Ο ίδιος παίκτης στο 90΄διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Διαιτησία: Μαγγιώρος (Γκέλης-Τσιάρας).

ΠΑΣ Γιάννινα: Θάνος, Αθανασίου, Ναούμης, Καφενζής, Γιαλεδάκης, Χρήστου (15’ λ.τρ. Κύργιος), Πήλιος, Λώλης, Σάλο (90΄Νταφούλης), Πάνος, Φερεντίνος.

Λαμία: Καραγιάννης, Κόχλιος, Ζαλοκώστας (90΄Τσαμαλής), Καψαλιάρης, Σέντης, Λαμπρόπουλος, Νικολόπουλος, Μαργαρίτης, Ρωμανός, Δρόσος (65΄Βρεττάς), Γαλαριώτης (90’ Καντάς).