Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 26 1 23

• Με τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό Χερόνιμο Μπορταγκαράι να συμμετέχει για πρώτη φορά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στις προπονήσεις της ομάδας συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Μπορταγκαράι αν και έρχεται από μια γεμάτη χρονιά από το πρωτάθλημα της Ουρουγουάης αφού είχε 34 συμμετοχές με τη Ντανούμπιο θα χρειαστεί κάποιο χρόνο προσαρμογής για να μπορέσει ο Θανάσης Στάικος να τον υπολογίζει στα επόμενα παιχνίδια.

Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε ομαδική επιθετική τακτική χωρίς αντίπαλο στην αρχή, μόνο κινήσεις επιθετικής τακτικής όπου σε αυτό το κομμάτι της προπόνησης συμμετείχε και ο Μπορταγκαράι  ο οποίος στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του Γιάννη Ντουρουντού.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ροντρίγκο Εραμούσπε -θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών- ο Θανάσης Στάικος φαίνεται ότι έχει καταλήξει στον Μάκη Μπακαδήμα, αν και στις σκέψεις του υπάρχουν μία-δύο εναλλακτικές αλλά μάλλον δεν θα τις εφαρμόσει.

Έτσι μια πιθανή ενδεκάδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι  Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριένστρα, Μορέιρα, Μπάλαν, Τζίνο, Παμλίδης.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι νεαροί Λώλης Ν., Μουστάκας, Τσίρης και Κύρκος η οποίοι προπονήθηκαν με την Κ 19 και οι τραυματίες  Ροσέρο, Κόντε και Κιάκος.

Όσον αφορά τους Μπιλμπάο και Λεό συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις ανεβάζοντας ρυθμούς και ενδέχεται την επόμενη εβδομάδα να είναι στη διάθεση του Στάικου και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι  με την τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ο Σιδηρόπουλος  «άρχοντας» του αγώνα

Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος στο «Ζωσιμάδες».

Βοηθοί του θα είναι ο Ηλίας Κωνσταντίου από την Πρέβεζα/Λευκάδα και ο Ιωάννης Καραλής από την Ηλεία και τέταρτος ο Κωνσταντίνος Κατοίκος από την Αθήνα.

Στο VAR θα είναι  ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα και AVAR ο Βασίλειος Νικολακάκης από το Λασίθι.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής από τη Μακεδονία.

«Ενδεκαδάτος» Εραμούσπε

Η πολύ καλή εμφάνιση και το γκολ της ισοφάρισης που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έφεραν τον Ροντρίγκο Εραμούσπε στην καλύτερη ενδεκάδα της 19ης αγωνιστικής. 

Εκτός του Εραμούσπε στην καλύτερη ενδεκάδα βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Κοτάρσκι, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς δύο ποδοσφαιριστές του Άρη, Ματέο Γκαρσία και Μανού Γκαρσία, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Τζανετόπουλος (Λαμία), Βίντα (ΑΕΚ), Λάρσον (ΟΦΗ), Φριντγιόνσον (Ατρόμητος) και Σεμπά (Ιωνικός).