Εκτός «μάχης» και ο Σωτ. Νίνης!

on .

PAS PROPONHSH 23 2 23

• Μία ακόμη απουσία έρχεται να προστεθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα του Σαββάτου (25/2-7.00 μ.μ.) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αφού μετά τον τραυματία Παντελάκη και τον τιμωρημένου Τζίμα ο Θανάσης Στάικος δεν υπολογίζει και τον Σωτήρη Νίνη ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από την Δευτέρα με ίωση και παρότι χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Παρά τις απουσίες στη γιαννιώτικη ομάδα υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ και με ανεβασμένη ψυχολογία.

Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε χτίσιμο παιχνιδιού από την άμυνα αρχικά σε απλή μορφή και στη συνέχεια με παιχνίδια 11 εναντίον 11.

Σε αυτά τα παιχνίδια που χωρίστηκαν σε τρία δεκάλεπτα ο Θανάσης Στάικος έδειξε να προβληματίζεται μόνο για μια θέση και αυτή είναι του δεξιού εξτρέμ όπου χρησιμοποίησε ανά δεκάλεπτο τους Φοφανά, Σταματελόπουλο και Λώλη. Τη θέση του Παντελάκη που είναι τραυματίας θα πάρει ο Μπακαδήμας που έχει αρπάξει την ευκαιρία που του έχει δοθεί από τον Στάικο και στα δύο παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης τα πήγε εξαιρετικά.

Όσον αφορά τον Κόντε αρχίζει σιγά-σιγά να ανεβάζει ρυθμούς, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πάει στην Αθήνα για να κάνει ινοκινητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται το πόδι του. Η προετοιμασία του ΠΑΣ ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι όπου ο Στάικος θα αναλύσει στους παίκτες του μέσω βίντεο το πώς παίζει ο ΠΑΟΚ και τι πρέπει να κάνουν ώστε να τον αντιμετωπίσουν όσο το δυνατό καλύτερα. 

Στην Εθνική Νέων ο Βρακάς

Στην Εθνική Νέων για τα δύο φιλικά (28/2 και 2/3) με το Ισραήλ κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Τάσο Θέο ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα Θωμάς Βρακάς. Τα δύο φιλικά είναι στο πλαίσιο της προετοιμασία της Εθνικής Νέων για τους αγώνες στον γύρο Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023.

Ο Ευαγγέλου «άρχοντας» του αγώνα

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι ο Κωνσταντίνος Ψαρρής από τη Ζάκυνθο και ο Μιχαήλ Παπαδάκης από το Ηράκλειο ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Δημήτριος Μαλούτας από την Ημαθία. Στο VAR θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από τη Μακεδονία και AVAR ο Δημήτριος Σαμοΐλης από την Αθήνα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γεώργιος Τάπραντζης από την Αιτωλοακαρνανία.