Λιοντάρι η Κ19, 1-0 τον ΠΑΟΚ

on .

K19

• Νίκη από αυτές που σε ανεβάζουν επίπεδο πέτυχε η Κ19 χτες επί του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα παίζοντας με ψυχή και πάθος, αλλά κυρίως παίζοντας ορθολογικά και έξυπνα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που έφυγε με το τιμητικό για αυτόν 1-0 αφού οι Γιαννιώτες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Η διοίκηση οφείλει περισσότερο βάρος στις υποδομές όπου με ελάχιστα μέσα που διαθέτουν οι προπονητές κάνουν πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.  Στο 5΄ο Δεληγιάννης εκτέλεσε φάουλ, ο Ζίλο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Άστοχο ήταν το σουτ του Κύρκου στο 10’ και στο 42’ ο Βρακάς μπλόκαρε σε σουτ του Σμυρλή. Οι νεαροί παίκτες του ΠΑΣ στο δεύτερο μέρος ανέβασαν στροφές και έδειξαν ότι θέλουν να πάρουν το παιχνίδι.

Στο 50’ σε εκτέλεση κόρνερ του Πάνου και κεφαλιά του Γιαλεδακη, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 56’ σέντρα του Ναούμη από δεξιά, σουτ του Φερεντίνου με τον Αγγελίδη να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα.

Η υπέροχή του ΠΑΣ καρποφόρησε στο 57’ όταν ο Πάνος εκτέλεσε κόρνερ, η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν έδιωξε την μπάλα μακριά αυτή έφτασε στον Τσίρη και αυτός με σουτ την έστειλε στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 73’ ο Αγγελίδης έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Λώλη, ενώ είχε απαντήσεις στα σουτ του Φερεντίνου και του Μουστάκα. Στο 82’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ.  Σέντρα από τον Ναούμη, ο Μουστάκας έστρωσε στον Φερεντίνο που έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 85’ ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες, αφού ο Γεωργιάδης αντίκρισε τη δεύτερη  κίτρινη. Στο 87’ ο Γκιτέρσος πήρε την κεφαλιλα μετά από κορνερ με τον Βρακά να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα.

Διαιτησία: Φίτσας (Κέφης-Παναγιώτου) 

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος, Ναούμης, Καφενζής, Γιαλεδάκης, Τσίρης, Φερεντίνος, Λώλης, Μουστάκας (83΄Νταφούλης),  Κύρκος (95΄Τσίντας), Πάνος.

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Ζίλο, Σινανάι, Τσίκος (83’ Μάρτος), Σμυρλής, Καλόγηρος (65΄Γκιτέρσος),  Χατσίδης, Γκούμας (50΄Αθανασίου), Αδάμ (60΄Ρουμιάντσεβ).

K17

Στη Λαμία αγωνίζεται η Κ17 του ΠΑΣ 

• Στη Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα η Κ17 όπου θα αντιμετωπίσει τη τοπική ομάδα στις 2.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Οι Ηπειρώτες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας.

Διαιτητής θα είναι ο Νικόλας Κουτρομάνος και βοηθοί του οι Ελευθέριος Βογιατζής και Θωμάς Κόκκινος, όλοι της Ένωσης Καρδίτσας.