Μετάλλια και διακρίσεις σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τον Πρωτέα Ιωαννίνων

on .

PROTEAS IOANNINON

• Απόλυτα πετυχημένη ήταν η παρουσία του γιαννιώτικου συλλόγου Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών-νέων γυναικών και ανδρών-γυναικών για το 2023 που έγινε το τριήμερο 24 - 26 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στον Πειραιά.

Ο Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων έδωσε το παρών με 10 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν 4 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια, και την είσοδο 4 αθλητών στην Εθνική Ομάδα για το Πανευρωπαϊκό στο Jesolo της Ιταλίας από τις 17 έως τις 24 του ερχόμενου Απριλίου.

Οι αθλητές του Πρωτέα που διακρίθηκαν ήταν οι κάτωθι: Αικατερίνη Παπαδιώτη: 2 χρυσά μετάλλια στις μάχες έως 64 κιλά και στις τεχνικές 2 Dan στην κατηγορία Νέων Γυναικών, ο Αχιλλέας Μπαντής πήρε 1 Χρυσό μετάλλιο στις μάχες έως 64 κιλά και 1 χάλκινο μετάλλιο στις Τεχνικές 2 Dan στην κατηγορία Ανδρών, ο Μιχαήλ Κασαγιάννης 1 χρυσό μετάλλιο στις μάχες έως 69 κιλά στην κατηγορία Νέων Ανδρών, ο Γεώργιος Ντάκουλας 1 ασημένιο μετάλλιο στις Τεχνικές 2 Dan στην κατηγορία Ανδρών και η Αικατερίνη Ντούκα 1 χάλκινο στις μάχες έως 58 κιλά στην κατηγορία Νέων Γυναικών.

Όσο για τις διακρίσεις, η Λαμπρινή Νταβώνη πήρε την 5η Θέση στις τεχνικές 1 Dan στην κατηγορία Νέων Γυναικών, ο Σπύρος Θωμάς την 5η θέση στην κατηγορία 1 Dan Νέων Ανδρών, ο Παντελής Σκουλίκας εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού στον πρώτο αγώνα στην κατηγορία 85 κιλά Ανδρών, ενώ καλές παρουσίες είχαν ο Δημήτριος Σκουλίκας και η Μαρίνα Λιόντου. «Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά να κρατήσουμε το αγωνιστικό μας επίπεδο υψηλό, δικαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε μεταξύ άλλων για τις επιτυχίες του Συλλόγου ο προπονητής του Συλλόγου και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργος Παπαδιώτης.