Στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Αγγ. Λιάσος!

on .

PAS PROPONHSH 1 3 23

• Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τον Θανάση Στάικο ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Βόλο με την γιαννιώτικη ομάδα να θυμίζει νοσοκομείο.

Μετά τους τραυματισμούς των Καραχάλιου, Ροσέρο, Παντελάκη και Παμλίδη ήρθαν χθες  να προστεθούν δύο ακόμη που κάνουν το έργο του Θανάση Στάικου πιο δύσκολο. Στη χθεσινή προπόνηση ο Άγγελος Λιάσος σε μια διεκδίκηση της μπάλας στραβοπάτησε πέφτοντας επάνω σε πόδι συμπαίκτη του και υπέστη διάστρεμμα και δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τον Βόλο. Ο Σόρια παρότι την Τρίτη έκανε ένα μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια αποχώρησε, χθες προτιμήθηκε να ξεκουραστεί από το τεχνικό επιτελείο μιας και έχει ενοχλήσεις στο ισχίο και η συμμετοχή στο ματς με τον Βόλο είναι αμφίβολη. Ο ΠΑΣ θέλει το τρίποντο την Κυριακή όπου θα του εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή του στην κατηγορία ωστόσο θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες και θα πρέπει όσοι αγωνιστούν να «τρώνε σίδερα» προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στη χθεσινή προπόνηση μετά την προθέρμανση είχε επιθετική τακτική σε παιγνιώδη μορφή, στην αρχή με passing game, μετά παιχνίδια υπεραριθμίας 7Χ4 και 9Χ8 και στο τέλος παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Βόλο

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Βόλο που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου (17:00) στο "Ζωσιμάδες".

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινάνε από 10 ευρώ (θύρα 9) και φτάνουν στα 40 (θύρα 5 GOLD).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-23 και τον αγώνα με τον ΒΟΛΟ στο Ε.Σ.Ι. «Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», την ΚΥΡΙΑΚΗ 05/03 στις 17.00.

Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων, τα οποία και θα πωλούνται στα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ και την ημέρα του αγώνα στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 15€, ΘΥΡΑ 9 -> 10€, ΘΥΡΑ 3VIP -> 30€, ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 40€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2006 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 -> 5€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι: ΤΕΤΑΡΤΗ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 10:00 έως 16:00 και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες” από τις 12:00. Tην ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 15.00 και παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας και προμήθεια των εισιτηρίων σας για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο».

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Για μία ακόμη φορά μένει ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ;»

Συγκλονισμένος είναι όλος ο αθλητικός και όχι μόνο κόσμος με την τραγωδία στα Τέμπη με τις ομάδες να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων και φυσικά μέσα σε αυτές είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι για μία ακόμη φορά μένει ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ για αυτό που έγινε.