Κ17 ΠΑΣ Γιάννινα - Λάρισα 1-0

on .

K17 PAS

Μεγάλη νίκη πήρε η Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας 1-0 της Λάρισας παίζοντας για 20’ με δέκα παίκτες. Το πρώτο ημίχρονο είχε μόλις δύο φάσεις. Εκτέλεση κόρνερ στο 3΄του Πολύζου και κεφαλιά από τον  Γκάτζια η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 8΄μετά από σέντρα του Πλασκασοβίτη ο Αραβανής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ δέχθηκε ασφυκτική πίεση από τη Λάρισα η οποία έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση με το χαμένο πέναλτι του Βλιώρα. Στο 61΄σε σουτ του Νίτσο ο Μάντζιος έκανε καταπληκτική απόκρουση. Στο 77΄ σε σουτ Κουκουράκη μπλόκαρε ο Μάντζιος.

Στο 81’ ο Κουκουράκης έκανε το σου, απέκρουσε ο Μάντζιος, η μπάλα έφτασε στον Τζιότζιο,  ο οποίος πήγε να περάσει τον Ρίζο και έπεσε κάτω με την διαιτητή να δίνει πέναλτι κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΣ από τις οποίες αποβλήθηκε ο Ντούκας για εξύβριση. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βλιώρας στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ. Στα αποδυτήρια οι νεαροί παίκτες του ΠΑΣ ευχήθηκαν τραγουδώντας χρόνια ποολλά στον προπονητή τους Γιάννη Λώλη ο οποίος είχε τα γενέθλια του.

Διαιτησία: Κυριαζή (Τσιάρας-Βλαχοπούλου).

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Ρίζος, Σαούγκος, Ντώνος, Ντούκας, Λούπας, Κόντος (85΄Βασιλείου), Αραβανής (69΄Μυρόγλου), Βλάχος 69΄Βάσση), Πλασκασοβίτης, Πάκος (78΄Κάμτσης).

Λάρισα: Κοβόσογλου, Ντίντης, Γκρόζος, Γκάτζιας, Τσούτσος (80΄Γραββάνης), Μπέζας (73΄Κουκουράκης), Μπέης, Πολύζος (58΄Χριστώνης), Βλιώρας, Νίτσο, Ρίζος (58΄Τζιότζιος).