Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-0

on .

K19

Με τη φωτιά έπαιξε η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση με τον Βόλο ευτυχώς όμως δεν κάηκε και πήρε τη νίκη φτάνοντας στους 31 βαθμούς. Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι έχασε ευκαιρίες απέναντι σε μία ομάδα που μετά το 15λεπτο άρχισε να κάνει καθυστερήσεις.

Σε σουτ του Κύρκου στο 4΄η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 10΄ σέντρα ο Πάνος, πλασέ του Μουστάκα από τη μικρή περιοχή πάνω σε αμυντικό, νέο σουτ του Λώλη λίγο πριν τη γραμμή έδιωξε σε κόρνερ ο Ζαχαρούλης. Στο 22΄ νέα σέντρα ο Πάνος κεφαλιά του Μουστάκα μπλοκάρει τη μπάλα ο Αυγερινός.

Στο 34΄σε σουτ ο Πάνος πέφτει και μπλοκάρει τη μπάλα ο Αυγερινός.

Στο 40΄ο Μουστάκας εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιαλεδάκης έπιασε το σουτ με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Σουτ του Πήλιου στο 46΄απέκρουσε ο Αυγερινός.

Το γκολ για τον ΠΑΣ ήρθε στο 51΄με τον Ναούμη από αριστερά να βγάζει συστημένη σέντρα στον Μουστάκα και αυτός με σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Σουτ του Κύρκου στο 69΄και πάλι ο Αυγερινός μπλοκαρε τη μπάλα.

Δεύτερο δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 74΄. Ο Μουστάκας έκανε το σουτ, ο Αυγερινός βρήκε την μπάλα και στη συνέχεια στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και έφυγε κόρνερ.

Διαιτησία: Βλάχος (Σίνδρος-Ραβάνογλου).

ΠΑΣ Γιάννινα: Θάνος, Πήλιος, Ναούμης, Καφενζής, Γιαλεδάκης, Τσίρης, Φερεντίνος (84΄Νταφούλης), Λώλης (72΄Βλέτσας), Μουστάκας (80΄Σάλο), Κύρκος (84΄Κύργιος), Πάνος.

Βόλος: Αυγερινός, Βαινόπουλος (83′ θεοδωρίδης), Καραστέργιος, Ζαχαρούλης (70′ Μαλαμούλης), Γαβριηλίδης, Ορτέντζιος, Στεργίου, Κύρκος (75′ Τζαφέρι), Τουλουμενίδης (70′ Σίμος), Παπαθανασίου (83′ Καφετζί), Νταιλάνι.