Ματσάρες σήμερα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου

on .

KYPELLO ERASITEXNON

Αγωνιστική δράση σήμερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τα τέσσερα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου, τα οποία είναι νοκ άουτ και αν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια, η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Οι αγώνες ήταν να γίνουν την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο αναβλήθηκαν λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Το μεγάλο ντέρμπι αυτής της φάσης θα γίνει στην Καστρίτσα ανάμεσα στον Αγροτικό και τη Θύελλα Ελεούσας. Οι δυο ομάδες στο πρωτάθλημα είναι στο κυνήγι της πρωτοπόρου Κατσικάς αλλά έχουν στόχο και το Κύπελλο και προβλέπεται σκληρή μάχη, ενώ την Κυριακή οι δυο ομάδες θα συναντηθούν στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα.

Στο γειτονικό ντέρμπι, ο ΠΑΟ Κουτσελιού υποδέχεται τη Θύελλα Κατσικάς, η οποία επικράτησε του Κουτσελιού για το πρωτάθλημα με 0-5 πριν δυο εβδομάδες αλλά στο Κύπελλο το παιχνίδι αναμένεται τελείως διαφορετικό. Στην Κόνιτσα, επίσης, αναμένεται ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στην Πίνδο Κόνιτσας και την Ανατολή, ενώ το Δροσοχώρι υποδέχεται τον Αετό Νήσου.

Το πρόγραμμα: Σήμερα, 3.45 μ.μ.  Αγρ. Καστρίτσας - Θύελλα Ελεούσας: Ζαμπαλάς (Kόλλιας - Τσάντας), Κουτσελιό - Θύελλα Κατσικάς: Μπούμπας (Μωυσιάδης - Θανασιάς), Πίνδος Κόνιτσας - Ανατολή: Κατσικογιάννης (Σίσκας - Κοσίνας) και Δροσοχώρι - Νησί: Χατζηπαναγιώτου (Γεωργίου - Τασιούλας).

Στα ημιτελικά ο νικητής του ζευγαριού Κουτσελιό - Κατσικά θα παίξει με τον νικητή του Δροσοχώρι - Νησί και ο νικητής του Πίνδος - Ανατολή με αυτόν του Καστρίτσα - Ελεούσα.