Αμφίβολη η συμμετοχή και του Σ. Νίνη με τον Άρη!

on .

PAS BOLOS 8 3 23

• Επιστροφή στις προπονήσεις χθες το μεσημέρι για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Θανάσης Στάικος την Τρίτη ξεκινώντας την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (12/3-19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η εντός έδρας ήττα από τον Βόλο έφερε ανησυχία στο στρατόπεδο της γιαννιώτικης ομάδα μετά και τη νίκη που έκανε η Λαμία επί του Άρη με τον Θανάση Στάικο να τονίζει στις δηλώσεις του ότι ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί όσον αφορά την παραμονή.  Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» την υπόθεση παραμονής αν είχε εκμεταλλευτεί στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Βόλο την έδρα του και έπαιρνε τη νίκη θα είχε φτάσει στους 30 βαθμούς και δεν θα υπήρχε η ανησυχία για τα play out.

Αυτό δεν έγινε και τώρα θα πρέπει την Κυριακή καταρχήν να μπορέσει να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο ματς με τον Άρη μιας και θα υπάρχουν αρκετές απουσίες και από εκεί και πέρα να προετοιμαστεί για τα play out όπου φαίνεται με βάση την βαθμολογία ότι θα έχει τέσσερα παιχνίδια εκτός και τρία εντός.

Πριν ξεκινήσει η χθεσινή προπόνηση ο Στάικος ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του κομμάτια του αγώνα με τον Βόλο και στη συνέχεια βγήκαν στο γήπεδο όπου το πρόγραμμα περιελάμβανε αμυντική τακτική συνεργασία αμυντικών και μέσων στην κεντρική ζώνη σε παθητική άμυνα. Μετά παιχνίδι 7 εναντίον 6 σε μικρές εστίες για να ακολουθήσει 9 εναντίον 8 σε κανονικές εστίες και στο τέλος 11 εναντίον 11.

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον ΠΑΣ μιας και από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζαν ο Νίνης ο οποίος μετά το παιχνίδι με τον Βόλο ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και η συμμετοχή του στο ματς με τον Άρη είναι αμφίβολη και ο Ράντου ο οποίος θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση. 

Ο Λιάσος συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα όπως και ο Ροσέρα ενώ ο Εραμούσπε έβγαλε μέρος της προπόνησης και αποχώρησε προληπτικά χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί. 

Με κόσμο στο «Βικελίδης»

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Δυνατότητα αγοράς υπάρχει από τα γραφεία της Π.Α.Ε., στο ΠΕΑΚΙ μέχρι και την Παρασκευή (10/3).

Ωράριο λειτουργίας των γραφείων:

ΠΕΜΠΤΗ: 10:00 - 16:00 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:00 - 16:00

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη θύρα φιλοξενουμένων στο Κλ. Βικελίδης είναι 15 ευρώ.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε το απόλυτο της προσοχής στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, προκειμένου να προστατέψει με την άψογη συμπεριφορά του στο γήπεδο τα αγωνιστικά συμφέροντα του Π.Α.Σ.».