Κ19 Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

on .

K19

Την ήττα με σκορ 3-2 από τον Άρη γνώρισε η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο παιχνίδι που έγινε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, μιας και οι Τσίρης, Ν. Λώλης και Κύρκος έπρεπε να συμπεριληφθούν στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Έτσι, η Κ19 δεν μπόρεσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα ,ενώ απομένουν πέντε εξ’ αναβολής παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η σεζόν. 

Ο Άρης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 8’ ο Τζίμας έκανε το 1-0. Στο 20’ ο Χατζηϊωάννου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να βρεθεί από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. 

Ο ΠΑΣ δεν τα παράτησε και στο 43’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μουστάκας μείωσε σε 2-1. Στο 51’ βρέθηκε πεσμένος παίκτης του Άρη στην περιοχή, με τον διαιτητή να θεωρεί «θέατρο» το πέσιμο, όμως ο επόπτης έφυγε κατευθείαν προς την εστία για πέναλτι. 

Μία απόφαση που προκάλεσε γέλιο και έτσι με την εκτέλεση του πέναλτι ο Χατζηιωάννου νίκησε  τον Βρακά για το 3-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε με νέα μείωση του σκορ σε 3-2 στο 67’ με τρομερό σουτ του Πάνου στο «παραθυράκι» του Καρακασίδη. Ο Άρης διαχειρίστηκε ως το τέλος το υπέρ του αποτέλεσμα και έτσι πήρε το τρίποντο της νίκης κόντρα στον ΠΑΣ. 

Άρης: Καρακασίδης, Σγούρος Η., Κρανιάς, Καραμανλής, Τσομπανίδης, Τανούλης, Τσέρα (89’ Λέκα), Καλτσάς, Χατζηϊωάννου, Σταυρόπουλος (70’ Τσαλίκογλου), Τζίμας (70’ Κατραντζής).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος (46’ Αθανασίου), Ναούμης, Κεφενζής, Γιαλεδάκης, Κύργιος (46’ Πάκος), Βλέτσας (70’ Σάλο), Γερονικολός, Μουστάκας (84’ Ντώνος), Πάνος, Φερεντίνος.