Με το μυαλό στη Λαμία η προετοιμασία του ΠΑΣ

on .

KONTE NINHS

• Με το μυαλό  στο πρώτο παιχνίδι των play out στο «Αθανάσιος Διάκος» με αντίπαλο τη Λαμία ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό που είχε δώσει τη Δευτέρα ο Θανάσης Στάικος στους ποδοσφαιριστές του.

Η κλήρωση φέρνει τη γιαννιώτικη ομάδα να δίνει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στη Λαμία έχοντας μεν αρκετές απουσίες αλλά και επιστροφές. Σήμερα θα οριστεί και η ακριβής ημερομηνία του αγώνα στην Λαμία από την αρμόδια επιτροπή της Super League. Σίγουρα σε αυτό το παιχνίδι ο Στάικος δεν υπολογίζει τους Παντελάκη και Καραχάλιο οι οποίοι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι έτοιμοι ούτε για το εντός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ. Απών θα είναι και ο Σόρια ο οποίος στο παιχνίδι με τον Άρη συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής.

Στα ευχάριστα (ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά) για τον προπονητή του ΠΑΣ είναι οι επιστροφές των Νίνη, Ροσέρο που δεν αγωνίστηκαν στον Άρη λόγω τραυματισμού και των Τζίνο και Πήλιου που εξέτισαν την τιμωρία τους λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών στο ματς με την Άρη, ενώ ο Παμλίδης έκανε και χθες ατομικό και σήμερα θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Πέδρο Κόντε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Σεπτέμβρη στον χιαστό μπήκε στην προπόνηση και έβγαλε κάποια κομμάτια τα οποία δεν είχαν επαφή με αντίπαλο και από ότι φαίνεται σιγά-σιγά θα αρχίσει να μπαίνει πιο δυνατούς ρυθμούς και ίσως είναι έτοιμος να βοηθήσει σε κάποια παιχνίδια στα play out.

Το πρόγραμμα έτσι όπως βγήκε από την κλήρωση, προβληματίζει ιδιαίτερα το τεχνικό επιτελείο,  αφού στόχος ήταν και είναι να πάει η ομάδα όσο καλύτερα μπορεί σε αυτή τη διαδικασία και να τελειώσει όσο πιο γρήγορα μπορεί την υπόθεση παραμονή. 

Χθες όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Άρη για περισσότερο από ένα ημίχρονο, έκαναν ενεργητική αποκατάσταση, οι υπόλοιποι έκαναν παιχνίδι passing game, παιχνίδι κατοχής 6 εναντίον 6 και παιχνίδι με εστίες. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Ντύθηκε στο χακί ο Αθανασίου

Στο στρατόπεδο «Κατσιμήτρου» στο Πέραμα παρουσιάστηκε τη Δευτέρα ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα Βασίλης Αθανασίου προκειμένου να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Ο Αθανασίου απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση μιας και ακόμη δεν έχει ορκιστεί.