Κ17 Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

on .

17 PAS

Σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα στον Βόλο με 0-1 και παρέμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση της 2ης ή της 3ης θέσης και να διεκδικήσει είτε την απευθείας πρόκριση στο final-4 του πρωταθλήματος είτε μέσω αγώνα μπαράζ. 

Οι Γιαννιώτες επικράτησαν με 0-1 του Βόλου στο  «Όλγα Βασδέκη» και είναι μόλις 2 βαθμούς πίσω από την 2η και 3η θέση. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του από την Α’ φάση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν για την 15η αγωνιστική και 1η του Γ’ γύρου. Το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Μυρόγλου ανάγκασε τους κυανόλευκους να οπισθοχωρήσουν για να κρτατήσουν το αποτέλεσμα, ενώ προσπαθούσαν να βρουν και ένα ακόμη γκολ από τις αντεπιθέσεις. Ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη με πάθος και ψυχή. Στο 12’ ο Κόκκορης απέκρουσε σε σουτ του Μυρόγλου και στο 15’ σε εκτέλεση φάουλ του Βλάχου και κεφαλιά του Μυρόγλου έγινε το  0-1. Στο 60’ ο Μάντζιος είχε απάντηση σε σουτ του Καπετάνου και στο 62’ σε σουτ του Μυρόγλου ο Κόκκορης εκτινάχθηκε και απέκρουσε εντυπωσιακά. 

Βόλος: Κόκκορης, Γεωργιτζίκης, Λυκουρίνος, Λουλούδης, Σακελλάρης, Κουκουφίκας, Αλεξιάδης, Γκουγκούλης, Καπετάνος, Θεοχάρης, Ιωαννίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Ρίζος, Σκαμνέλος, Ντώνος, Ναυρόζογλου, Μυρόγλου (70’ Βάσσης), Κόντος (87’ Βασιλείου), Αραβανής (87’ Καλαμπόκης), Βλάχος (70’ Καμτσής), Παλάντζας (58’ Πλασκασοβίτης), Πάκος.