Ανεβάζουν στροφές οι τραυματίες και ελπίζει σε επιστροφές ο Στάικος

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Υπό τις οδηγίες του βοηθού του Θανάση Στάικου, Μπάμπη Πενταρβάνη, συνεχίστηκαν οι προπονήσεις και χθες στο ΠΕΑΚΙ.

Υπενθυμίζουμε πως ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι απών από τα… καθήκοντα του όλη την εβδομάδα μιας και παρακολουθεί της πρώτη φάση της σχολής UEFA Pro. Το συγκεκριμένο πτυχίο προπονητικής είναι απαραίτητο προκειμένου να δηλώνεται κανονικά σε αγώνες της Super League. 

Χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα κύλησε και η χθεσινή προπόνηση με τους Καραχάλιο και Παντελάκη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και να ανεβάζουν σιγά-σιγά ρυθμούς. Ατομικό έκανε χθες και ο Μορέιρα, ενώ θεραπεία έκανε ο Αλέξανδρος Λώλης. Οι δυο τελευταίοι αποκόμισαν μικροτραυματισμούς από την αναμέτρηση του Σαββάτου στην Λαμία, όμως η κατάστασή τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αναμένεται από Δευτέρα να μπουν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. 

Απών από την χθεσινή προπόνηση ήταν ο Νίνης που έχει σύσπαση στη γάμπα και στον ΠΑΣ Γιάννινα θα δουν την επόμενη εβδομάδα αν θα μπορέσει να μπει σε υψηλούς ρυθμούς και να ακολουθήσει κανονικά τις προπονήσεις, αν και αυτή την στιγμή δύσκολα φαίνεται να προλαβαίνει τον αγώνα με τον ΟΦΗ. 

Για την υπόλοιπη ομάδα το σημερινό πρόγραμμα, περιλάμβανε προθέρμανση και στη συνέχεια παιχνίδια rondos 4Χ4+2 και μετά παιχνίδια σε μικρούς χώρους 5Χ5. 

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και αύριο Παρασκευή, ενώ για το σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί διήμερο ρεπό για να πέσουν λίγο οι τόνοι και να ξεκουραστεί η ομάδα. 

Από Δευτέρα, θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον ΟΦΗ το μεθεπόμενο Σάββατο στο «Ζωσιμάδες», παρουσία πλέον και του Θανάση Στάικου. 

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 11 το πρωί.