Από Δευτέρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΠΑΣ

on .

PAS 27 03 23

Μία εβδομάδα χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα ήταν αυτή που πέρασε για τον ΠΑΣ Γιάννινα μιας και λόγω των αγώνων της Εθνικής για τα προκριματικά του EURO 2024 δεν υπήρχαν παιχνίδια για τα play out.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν σε υψηλούς ρυθμούς προπονήσεων με τον Μπάμπη Πενταρβάνη και από τη Δευτέρα που θα επιστρέψει ο Θανάσης Στάικος από την Αθήνα όπου παρακολούθησε τη σχολή για το UEFA Pro θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο στο «Ζωσιμάδες». Ένα παιχνίδι όπου οι Γιαννιώτες δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη μιας και η ήττα από τη Λαμία στην 1η αγωνιστική των play out έβαλε δύσκολα για τους παίκτες του Θανάση Στάικου για το υπόλοιπο αυτού του μίνι πρωταθλήματος.

Ο 43χρονος προπονητής του ΠΑΣ αναμένεται να έχει κάποιες επιστροφές παικτών στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και αυτή που είναι η πιο σημαντική είναι του Ζήση Καραχάλιου του οποίου η απουσία στα τελευταία παιχνίδια είναι αισθητή. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Καραχάλιος να μπει στις προπονήσεις από Δευτέρα μιας και αυτή την εβδομάδα έκανε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Παντελάκης.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι Νίνης με τον Λώλη Α. οι οποίοι αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μορέιρα.

Όσον αφορά τον Κόντε είναι σε καλή κατάσταση ωστόσο στη χθεσινή προπόνηση λόγω της υψηλής έντασης που είχε προτιμήθηκε από τον κ. Πεντερβάνη να μην επιβαρυνθεί και έκανε ατομικό.

Για το Σαββατοκύριακο έχει δοθεί ρεπό και στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν τη Δευτέρα το μεσημέρι όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον ΟΦΗ.

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Η κρισιμότητα του αγώνα με τον ΟΦΗ για την 2η αγωνιστική των Play Out έφερε και την αλλαγή στην πολιτική της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο θέμα των εισιτηρίων βάζοντας γενική είσοδο 10 ευρώ, ενώ για τα παιδιά ορίστηκε είσοδος στα 5 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την 2η αγωνιστική των Play Out του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-23 και τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η. στο Ε.Σ.Ι. «Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», τo ΣΑΒΒΑΤΟ 01/04 στις 19.30.

Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων, τα οποία και θα πωλούνται στα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ και την ημέρα του αγώνα στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ:

ΘΥΡΕΣ 3, 4, 6 -> 10€

ΘΥΡΑ 9 -> 10€

ΘΥΡΑ 3VIP -> 20€

ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 30€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ.γεννήσεως 2006 και μετά) για τις θύρες 3, 4, 6, 9 -> 5€

Για τον συγκεκριμένο αγώνα οι ενήλικοι συνοδοί παιδιών θα έχουν την δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου που αφορά τις θύρες 3, 4, 6, 9 έναντι 5€.