Κ19 ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

on .

K19

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στο Ηράκλειο η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα από την αντίστοιχη του ΟΦΗ.

Έγινε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι σε γενικές γραμμές όπου ο ΠΑΣ θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά δέχθηκε το δεύτερο γκολ στο 89΄ και παρότι προσπάθησε να βγάλει αντίδραση δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο ΟΦΗ απείλησε στο 5’ με δυνατό σουτ Φανουρακη μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βρακάς σε κόρνερ. 

Στο 8’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά από φάουλ του Πιστικού ο Χότζα με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 10’ σε εκτέλεση φάουλ του Κύρκου απέκρουσε με δυσκολία στην γωνία του ο Μακατουνάκης. Οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν στο 29. Γύρισμα του Λώλη, αδράνεια στην άμυνα του ΟΦΗ και ο Κύρκος σε κενή εστία έκανε το 1-1. Στο 43’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κύρκου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μακατουνάκης. Στο 44’ μετά από κόρνερ ο Μουστάκας με σουτ από το πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Σουτ του Γανόπουλου στο 66΄μπλόκαρε ο Βρακάς. Στο 67’ σε σουτ του Σάλο η μπάλα έφυγε άουτ.

Πλασέ του Λώλη στο 72΄ μπλόκαρε ο Μακατουνάκης. Ο ΟΦΗ στο 79΄ έκανε το 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιστικού.

Οι γηπεδούχοι στο 84΄ είχαν δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φανουράκη. Ωραία προσπάθεια και σουτ του Κύρκου στο 94΄ η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Σαλούστρος, Σημανταράκης, Ρολάκης, Μόχμα, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης (59΄ Μόρα), Πιστικός, Φαλλατάχ (46΄ Γανόπουλος), Φαϊτάκης (84΄ Μακράκης), Φανουράκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Αθανασίου, Ναούμης, Γερονικολός, Γιαλεδάκης, Τσίρης, Φερεντίνος (65΄ Σάλο), Λώλης, Μουστάκας (46΄ Μουστάκας), Κύρκος, Πάνος (84΄ Πάκος).