Σε… ρυθμούς ΟΦΗ κινούνται στο «στρατόπεδο» του ΠΑΣ!

on .

PAS PROPONHSH 27 3 23

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το διήμερο ρεπό που είχαν το Σαββατοκύριακο και ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (1/4-19:30) στο «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική των play out.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές επέστρεψε και ο Θανάσης Στάικος ο οποίος έλειπε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα όπου παρακολούθησε τη σχολή για το δίπλωμα UEFA Pro και η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του.

Στο γιαννιώτικο στρατόπεδο τα βλέμματα όλων είναι στο ματς με τον ΟΦΗ αφού μετά την ήττα στη Λαμία δεν χωράει άλλη απώλεια βαθμών αλλιώς θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα για την υπόθεση παραμονής.

Ο ΟΦΗ μπορεί να έχει μια βαθμολογική άνεση αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα έρθει για τουρισμό στα Γιάννενα και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά στον ΠΑΣ οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή και προσήλωση για το πώς θα τον αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ομαδική επιθετική τακτική. 

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Μορέιρα και Λώλης Α., ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν και σήμερα οι Καραχάλιος, Παντελάκης και Νίνης με τον Θανάση Στάικο να ελπίζει ότι κάποιον από αυτούς θα μπορεί αν τον έχει στη διάθεση του για το ματς με τον ΟΦΗ. 

Ο Κόντε έβγαλε το χθεσινό πρόγραμμα αλλά με ιδιαίτερη προσοχή ενώ απών ήταν ο Λέο ο οποίος θα μπει στις προπονήσεις από Τετάρτη χωρίς όμως να υπάρχει κάτι ανησυχητικό από πλευράς τραυματισμού για τον παίκτη.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.

 Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Πήλιος

Στον Πειραιά και στον Ολυμπιακό από ότι λένε τα ρεπορτάζ από την Αθήνα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη νέα σεζόν ο Σταύρος Πήλιος.

Ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΣ έχει κάνει μια εξαιρετική χρονιά (επέστρεψε πέρυσι το καλοκαίρι από τον δανεισμό στον Ηρακλή και πήρε φανέλα βασικού στον ΠΑΣ όταν τραυματίστηκε ο Κιάκος) και κέντρισε το ενδιαφέρον τόσο του Ολυμπιακού όσο και της ΑΕΚ. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο Πήλιος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού φυσικά με το ανάλογο χρηματικό αντίτιμο προς τον ΠΑΣ Γιάννινα μιας και το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβριο του 2023.