Οι ΤΑΚΙΜ φέρνουν στα Γιάννενα το «Γιατί γλυκό μου sweetheart?»

on .

takim

• Την Τετάρτη, 29 Αυγούστου, ώρα 21:15 θα δοθεί τελικά στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ. η εξ αναβολής μουσική παράσταση των ΤΑΚΙΜ «Γιατί γλυκό μου sweetheart?» την οποία διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ζαγορισίων.
Οι έξι κορυφαίοι δεξιοτέχνες της ελληνικής δημοτικής μουσικής που αποτελούν το δυναμικό συγκρότημα των ΤΑΚΙΜ δημιουργούν μια γοητευτική παράσταση - αφιέρωμα στη μουσική παράδοση των Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Λάμπρος Λιάβας.
Μαζί με τους τραγουδιστές Γιαννη Νιάρχο και Κατερίνα Τζιβίλογλου, ζωντανεύουν το «Καφέ-Αμάν Αμέρικα», το μουσικό έπος του Απόδημου Ελληνισμού! Επίτιμοι καλεσμένοι σε αυτή την παράσταση θα είναι ο «πατριάρχης» του λαϊκού κλαρίνου Πετρο-Λούκας Χαλκιάς, καθώς και ο σπουδαίος δεξιοτέχνης στο μπουζούκι Νίκος Τατασόπουλος. Χορεύει το Τμήμα Εμφανίσεων του Συνδέσμου Ζαγορισίων με υπέυθυνο χορού τον Γιάννη Τριφύλλη. Οι ΤΑΚΙΜ είναι οι Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαγούτο), Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Κώστας Μερετάκης (κρουστά) και Γιάννης Πλαγιανάκος (κοντραμπάσο).
* Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ στο ταμείο και 12 ευρώ στην προπώληση που γίνεται στα καταστήματα: Χρωμοεπιλογή, Χρυσοχοείο Αρκαδόπουλος, City Café, Τρύπια Ποτήραι, Μπιζιστέν, Σύνδεσμο Ζαγορισίων (Χρηστοβασίλη 8) και στο κιόσκι της κεντρικής Πλατείας. Είσοδος ελεύθερη για ΑΜΕΑ και παιδιά κάτω των 12 ετών.