Εργαστήρια Θεάτρου από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

on .

theatro

• Ένας ακόμη χειμώνας γεμάτος θέατρο και δημιουργικότητα ξεκινάει για το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.
Οι μικροί και μεγάλοι μαθητές των Εργαστηρίων του, μαζί με έμπειρους θεατροπαιδαγωγούς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες, χορογράφους και συνεργάτες του Δημοτικού Θεάτρου, δημιουργούν ένα μωσαϊκό αισθήσεων και φαντασίας μέσα από θεατρικές ασκήσεις, σωματικό παιχνίδι, δραματοποίηση παραμυθιών και μύθων, παιχνίδια ρόλων, αξιοποίηση αυτοσχέδιων ιστοριών και θεατρικών κειμένων και έργων.
Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων οργανώνει και φέτος τα «Εργαστήρια Θεατρικής Αγωγής και Λόγου», με πολλά και διαφορετικά Τμήματα. Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν Τμήματα για παιδιά από 4 έως 7 ετών, από 7 έως 12 ετών, Εφήβων (12 έως 18 ετών), Ενηλίκων (αρχαρίων και προχωρημένων) καθώς και Εργαστήρι Αφηγηματικού Θεάτρου. Παράλληλα, θα υλοποιήσει για πρώτη φορά φέτος και Τμήμα για τη διαφορετικότητα, ενώ συνεχίζεται, όπως κάθε χρόνο και η Ερασιτεχνική Πειραματική Σκηνή.
* Οι εγγραφές άρχισαν και γίνονται στα γραφεία του Θεάτρου (Παπάζογλου 5 – Αρχοντικό Πυρσινέλλα). Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου. Πληροφορίες – εγγραφές στο τηλ.: 2651025670.