Επιτυχημένη η μουσική εκδήλωση στην Άρτα από την μπάντα της ΕΛ.ΑΣ.

on .

Το «παρών» έδωσε και η Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης 

• Μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «ΣΚΟΥ­ΦΑΣ» στην Άρτα ενθουσίασε όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν.
Η βραδιά φιλοτεχνήθηκε και παρουσιάστηκε από την Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και περιελάμβανε ελληνικό και ξένο μουσικό ρεπερτόριο.
Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν η εξ Άρτης Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και ο επίσης Αρτινός Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας. Και οι δυο απηύθυναν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μουσικής εκδήλωσης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κ.κ. Καλλίνικος, οι Βουλευτές Άρτας, Βασίλης Τσίρκας και Γεώργιος Στύλιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας, Βασίλειος Ψαθάς, ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, Μαρίνος Γαρνέλης, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, Στάθης Γιαννούλης, ο Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη, Περικλής Μίγδος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Δημήτρης Βαρέλης, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Δημοσθένης Αναγνωστάκης, ο Α’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Ψωμάς, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ηπείρου, Αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Άρτας, Αντιπύραρχος Θωμάς Ρίζος και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης (Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι). Επίσης, παρέστησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, Ταξίαρχος Φώτιος Ντζιμάνης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, Ταξίαρχος Πάρις Νίκου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Θεόδωρος Αθανασόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Φώτιος Ντίνης, Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, συλλόγων και ενώσεων και εκπρόσωποι των τοπικών ενώσεων αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού.