Παρά την παγωνιά, ζεστή χθες η γιορτή για την κοπή πίτας του «Πρωινού Λόγου»

on .

1

 Δεκάδες παλαιοί και νέοι τακτικοί συνεργάτες, τοπικοί παράγοντες, αλλά και φίλοι του «Πρωινού Λόγου», αψήφησαν τον χθεσινό παγετό και έφθασαν – συν γυναιξί και τέκνοις οι πιο πολλοί – στα γραφεία της εφημερίδας, όπου λίγο πριν το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον (πάντα των Φώτων) γιορτή κοπής της Βασιλόπιτας.

Μετά τον Αγιασμό των Υδάτων στη Λίμνη, πολλοί έφθασαν στα γραφεία του «Π.Λ.» γιαευχές. Τα παιδιά των συνεργατών έψαλαν τα κάλαντα, πήραν την πρωτοχρονιάτικη σοκολάτα τους, ενώ οι μεγαλύτεροι γεύτηκαν τον πλούσιο μπουφέ που είχε ειδικά φροντίσει ο Χάρης (των επιχειρήσεων Θόδ. Κομπατσιάρη).
Ο εκδότης του «Πρωινού Λόγου» Γιάννης Κουτσολιόντος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, ο Γιαννιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης και ο πρ. Πρύτανης του Πανεπ. Ιωαννίνων Γ. Καψάλης. Στη συνέχεια διαβάστηκε ένα σύντομο μήνυμα του βουλευτή Ιωαννίνων και πρ. Υπουργού Κώστα Τασούλα, ο οποίος για «σοβαρή υπηρεσιακή υποχρέωση», πρώτη φορά φέτος, δεν μπόρεσε να παραστεί στη γιορτή.
Την πίτα του «Π.Λ.» έκοψε τιμητικά η από ετών, εξαίρετη συνεργάτιδά του Δέσποινα Παπαδοπούλου, η οποία πριν λίγες μέρες συνταξιοδοτήθηκε.
(Στον αυριανό «Πρωινό Λόγο»
εκτενές φωτορεπορτάζ)