«Μιας πεντάρας νιάτα» στις φυλακές Σταυρακίου

on .

Untitled 1

• Μια ξεχωριστή παράσταση στο Κατάστημα Κράτησης Ιωαννίνων, στο Σταυράκι, οργάνωσε o Δήμος Ζίτσας με τη θεατρική του ομάδα «Επί Σκηνής» στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με τη Δ/νση του Καταστήματος αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον κοινωνικό του ρόλο.
Το απόγευμα της Πέμπτης οι κρατούμενοι και το προσωπικό των Φυλακών παρουσία της Αντιδημάρχου Γιαννούλας Γεωργούλη και της Δ/ντριας Ελένης Αγαπητού παρακολούθησαν το έργο «Μιας πεντάρας νιάτα» των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη σε σκηνοθεσία Νίκου Σφαιρόπουλου, σκηνικά -κοστούμια Χριστίνας Παπαδοπούλου, μουσική επιμέλεια Σοφίας Αγιοπετρίτου – Γιάννη Παπουτσή. Έπαιξαν οι μουσικοί: Ορφέας Τσακτσίρας, Παναγιώτης Παπουτσής, Μάριος Τούμπας, Σοφία Αγιοπετρίτου και τραγούδησε η Κωνσταντίνα Σουλιώτη.
Συμμετείχαν ως ηθοποιοί οι: Έφη Στάμου, Αλέξανδρος Μπενάτσης, Δημήτρης Ντίνας, Kωνσταντίνα Σουλιώτη, Χρήστος Μπέλλος, Γιάννης Βούλγαρης, Γιώργος Τζιάλλας, Βούλα Καραγκούνη, Γιολάντα Μπότσικου, Παναγιώτης Σιώνης,Γιώργος Καψάλης, Νίκος Τζίμας, Χάρης Λαμπρίδης και Φωτεινή Κολιού.

Web Baner Antigoni