Εντατικές οι προετοιμασίες για το 3ο Συμπόσιο Γαστρονομίας

on .

gastronomia

• Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το 3ο Συμπόσιο Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου το οποίο θα διοργανωθεί το διήμερο 27 και 28 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του εμβληματικού πέτρινου κτιρίου του πρώην 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεσπρωτικού.
Τοπικοί παραγωγοί, επιχειρήσεις και σύλλογοι ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα αλλά και την ξεχωριστή γαστρονομική κουλτούρα του τόπου μας.
Σημειώνεται ότι το 3ο Συμπόσιο Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου, θα έχει για θέμα τη λακκιώτικη ελιά και το λάδι.
Ο Δήμαρχος Ζηρού Ν. Καλαντζής, σε δήλωσή του καλεί όλο τον κόσμο να επισκεφθεί το 3ο Συμπόσιο Γαστρονονίας Λάκκας Σουλίου, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Έπειτα από τη σημαντική επιτυχία που γνώρισαν οι δύο προηγούμενες εκδηλώσεις, πιστοί στις δεσμεύσεις μας ότι το Συμπόσιο Γαστρονομίας θα γίνει θεσμός για τον Δήμο και την περιοχή μας, διοργανώνουμε και φέτος, σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό – Πολιτιστικό Σύλλογο πρ. Δήμου Θεσπρωτικού, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και τη συμμετοχή Συλλόγων, φορέων, παραγωγών και επιχειρήσεων της περιοχής τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για μία ακόμη φορά, το 3ο Συμπόσιο Γαστρονομίας. Με ικανοποίηση και χαρά διαπιστώνουμε ότι χρόνο με το χρόνο το Συμπόσιο Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου, αποκτά όλο και μεγαλύτερη απήχηση και εδραιώνεται στη συνείδηση του κόσμου».