Φωτογραφίες και προϊόντα εκθέτει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστρίτσας

on .

KASTRITSA EKTHESH 26 7 19

• Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία να διοργανώσει μια πολυσύνθετη έκθεση έλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Καστρίτσας. Η έκθεση θα λάβει χώρα στον εκθεσιακό χώρο των παλαιών σφαγείων την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη 30 Ιουλίου, από τις 18.00 έως τις 22.00.
Όπως και πέρυσι, θα εκτεθούν φωτογραφίες με θέμα το χωριό της Καστρίτσας, όπου ο επισκέπτης μέσα από αυτές μπορεί να «γνωρίσει» διάφορα μέρη της όπως την Αρχαία Ακρόπολη Καστρίτσας, την Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου, το σπήλαιο και άλλα σημεία που έχουν απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό.
Η διαφορά με την προηγούμενη έκθεση έγκειται στο γεγονός ότι φέτος θα εκτεθούν και βιολογικά προϊόντα πρωτογενούς παραγωγής καθώς και καλλιτεχνικές δημιουργίες από δραστήριους παραγωγούς αλλά και ταλαντούχους δημιουργούς , μέλη του Συλλόγου από την Καστρίτσα.
Συγκεκριμένα, τα προϊόντα πρωτογενούς παραγωγής θα εκτεθούν από τους Κλέανδρο Τζάλλα (μέλι), Βασίλη Τζάλλα (κρασί) και τα οπωροκηπευτικά βιολογικά προϊόντα από τον Δημήτρη Νάκο. Βυζαντινές εικόνες θα εκτεθούν από την Ευαγγελία Παπαδημητρίου, ενώ θα υπάρξουν και διάφορα κοσμήματα.

Ο Πρόεδρος
Μιλώντας στον «Π.Λ», ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστρίτσας Νίκος Πανταζής απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία του Συλλόγου και να δει τα εκθέματα και τις δημιουργίες από μέλη του. Όπως είπε, στόχος του Συλλόγου πέρα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι και να στέκεται αρωγός στην γνωστοποίηση των παραγωγών και δημιουργών από το ευρύ κοινό της πόλης.