Έρχεται η μεγάλη γιορτή της Λίμνης Ζηρού

on .

festival

• Το ZERO festival που θα λάβει χώρα φέτος το διήμερο 9 και 10 Αυγούστου στη Λίμνη Ζηρού Φιλιππιάδας, κερδίζει καρδιές και είναι πλέον σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της Βορειοδυτικής Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής. Κάθε χρόνο προσελκύει κοινό απ’ όλη την Ελλάδα με ανησυχίες, που θέλει να ανακαλύψει τον κρυμμένο θησαυρό της λίμνης, τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια της ημέρας και να το συνδυάσει με υπέροχα μουσικά ακούσματα με καταξιωμένα καλλιτεχνικά σχήματα αλλά και νέες μπάντες.

Το πρόγραμμα
Την Παρασκευή, 9 Αυγούστου, η καθηλωτική Ματούλα Ζαμάνη θα ταξιδέψει το κοινό με τις ερμηνείες της ενώ ο Εισβολέας, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ράπερ, θα το βάλει για τα καλά στο κλίμα της ημέρας. Η βραδιά θα ανοίξει με alternative ροκ μουσικές με τους Elephant.
Το Σάββατο, 10 Αυγούστου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλουγλου, δύο τραγουδοποιοί με παράλληλες διαδρομές σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής. Μαζί τους για ξέφρενο γλέντι, οι FOLK N’ROLL. Opening act της ημέρας θα είναι ο ξεχωριστός Βαγγέλης Κοσίνας.
Κατά την διάρκεια της ημέρα προγραμματίζονται διάφορες δράσεις στην λίμνη, οργανωμένος περίπατος στο δάσος και την λίμνη, αναρρίχηση, canoe kayak yoga, dance sessions, κ.α. με σκοπό την επαφή των επισκεπτών / κατασκηνωτών με την φύση και την λίμνη Ζηρού και την ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής.
***
Online αγορα εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/limni-zirou/6o-zero-festival/. Προπώληση εισιτηρίων ημέρας: 13 ευρώ, διήμερο 22 ευρώ. Ταμείο ημέρας 15 ευρώ και διήμερο 25 ευρώ. Περιορισμένα οnline εισιτήρια διημέρου στα 20 ευρώ μέχρι να εξαντληθούν. Περισσότερες και συνεχείς πληροφορίες στην σελίδα στο facebook: www.facebook.com/zerofestival.gr.