Βραδιά... μυστηρίου στην πλατεία των Μελιγγών

on .

MELIGGOI BLACKOUT 1 6 8 19

• Τη Θεατρική Ομάδα Μελιγγών απόλαυσε πλήθος θεατών το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στην αστυνομική κωμωδία του Jack Sharkey, «Black-out».
Η αμφιθεατρική πλατεία των Μελιγγών γέμισε από κατοίκους και φίλους του χωριού, που παρακολούθησαν την παράσταση. Μια ανατρεπτική αστυνομική κωμωδία - παρωδία, με θέμα έναν φόνο που έγινε όταν... έσβησαν τα φώτα στην έπαυλη των Γουίκενχαμ!
Η πλοκή και το μυστήριο, κέντρισαν το ενδιαφέρον των θεατών. Ένα μυστηριώδες σημείωμα για έναν φόνο, ένας πυροβολισμός στο σκοτάδι και ένα ματωμένο μαχαίρι τους έβαλαν κι εκείνους στη διαδικασία να… ψάχνουν, μαζί με τον αστυνομικό επιθεωρητή Μπράντοκ και τη βοηθό του, αρχιφύλακα Κούπερ, να βρουν τον δολοφόνο!
Πετυχημένη η σκηνοθεσία και η επιμέλεια σκηνικών και κουστουμιών από την Αγνή Τσίρκα, που με τη βοήθεια του Χαράλαμπου Μάντη (κατασκευή σκηνικών) και του Σπύρου Τυμπλαλέξη (επιμέλεια μουσικής) παρουσίασαν ένα άριστο αποτέλεσμα.
Άψογη και η εμφάνιση των πρωταγωνιστών της παράστασης (Γρηγόρης Γιαννάκης, Γλυκερία Γούσια, Χριστίνα Δεβελέγκα, Βάσω Θανάση, Βασίλης Θανάσης, Μελίνα Θανάση, Μαρία Καπατσούλια, Χρήστος Κατσιούλης, Αθηνά Μάντη, Τόνια Μαλλίδου, Χρήστος Στέφος, Βάσω Π. Σύμπα), που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή και αυτό επιβραβεύτηκε απ’ τους θεατές με ένα ζεστό χειροκρότημα στο τέλος της βραδιάς.
Έτσι, η Θεατρική Ομάδα Μελιγγών, για έκτη συνεχόμενη χρονιά απέδειξε ότι κάνει σοβαρή δουλειά. Άλλωστε, τα μέλη της συνεχώς αυξάνονται, κάτι που δείχνει πως έχει μεγάλη ανταπόκριση στους φίλους του θεάτρου και της καλής παρέας…
Χρύσα Κρανά