Σε νέο χώρο φέτος το Κέντρο Εγγραφών του Γύρου Λίμνης

on .

gyros limnis

• Σε νέο χώρο λειτουργεί φέτος το Κέντρο Εγγραφών του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, όπου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοπροσώπως όσοι επιθυμούν να τρέξουν στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, καθώς και στους αγώνες που πλαισιώνουν το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου.
Το Κέντρο Εγγραφών στεγάζεται στον φιλόξενο χώρο των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, υποστηρικτή και φέτος του Γύρου Λίμνης, στην οδό Κωλέττη και Καπλάνη 5, όπου οι άνθρωποι της διοργάνωσης περιμένουν όσους επιθυμούν να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή για να εγγραφούν, αλλά και για να λύσουν οποιαδήποτε απορία τους.
Το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθώς και το Σάββατο στο πρωινό ωράριο, μέχρι την Πέμπτη πριν τους αγώνες. Πληροφορίες και στο τηλέφωνο 2651607404.
Εκτός από τη δυνατότητα εγγραφής στον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., στο δυναμικό βάδισμα των 30 χλμ., στους αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ., στο Κέντρο Εγγραφών μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση και όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στον Παραλίμνιο δρόμο «Μαμά-Καρότσι», στον Παραλίμνιο δρόμο ΑμεΑ και στο Family Run, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, με δωρεάν συμμετοχή.
•Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και ηλεκτρονικά στο www.ioanninalakerun.gr μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστούν ενδεχομένως για λίγες ημέρες ακόμη, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, αποκλειστικά στο Κέντρο Εγγραφών.