Η Ορχήστρα Σιγκαπούρης στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης

on .

SYNAYLIA DODONH

• Με μια σπουδαία διεθνή παραγωγή από την παγκοσμίου φήμης Singapore Chinese Orchestra, το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Δωδώνης κλείνει την αυλαία της επιτυχημένης φετινής πορείας του.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Δευτέρα και ώρα 8 μ.μ., στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η Κινεζική Συμφωνική Ορχήστρα της Σιγκαπούρης είναι το μοναδικό επαγγελματικό σύνολο του είδους στη Σιγκαπούρη. Έχοντας ως επικεφαλής τον Πρωθυπουργό της χώρας Lee Hsien Loong, έχει ως διπλό στόχο, από το 1997 που ιδρύθηκε, τη διατήρηση του παραδοσιακού στοιχείου και τον εμπλουτισμό του παγκόσμιου ρεπερτορίου με το στοιχείο αυτό. Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής της περιοδείας, σε μόλις 4 αυστηρά επιλεγμένα σημεία σε Τσεχία, Γερμανία, Ιταλία, η Singapore Chinese Orchestra θα πραγματοποιήσει στη Δωδώνη τον μοναδικό της σταθμό στην Ελλάδα, υπό τη μουσική διεύθυνση του μόνιμου αρχιμουσικού της Tsung Yeh.
Με 72 μουσικούς επί σκηνής και περισσότερους από 85 συντελεστές συνολικά, η Κινεζική Ορχήστρα Σιγκαπούρης θα παρουσιάσει στη Δωδώνη ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για το κοινό του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δωδώνης.