«Caveman» και «Εραστής» επιστρέφουν τον Οκτώβριο στο Θέατρο Έκφραση

on .

caveman

• «Ποδαρικό» στον Οκτώβριο με την επιστροφή δύο επιτυχημένων παραστάσεων, που αποτελούν δικές του παραγωγές, του σπαρταριστού «Caveman» και του μυστηριώδη «Εραστή», θα κάνει το Θέατρο Έκφραση και γιορτάζει το γεγονός με μία σημαντική προσφορά για τους φίλους του.
Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, η Έκφραση δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να προμηθευτούν εισιτήρια για κάθε μία από τις δύο παραστάσεις στη μοναδική τιμή των 7 ευρώ! Προπώληση γίνεται μέσω viva.gr καθώς και στο ταμείο του Θεάτρου (Αραβαντινού 14).

Ο «Caveman»…
Για δεύτερο χρόνο επιτυχίας ετοιμάζεται ο θρυλικός «Caveman», τον οποίο υποδύεται ο Χρήστος Χρήστου, ο οποίος τους προηγούμενους μήνες ταξίδεψε ανά την Ελλάδα. Επιστρέφει στη σκηνή του Θεάτρου Έκφραση για οκτώ νέες παραστάσεις, από τις 2 έως τις 24 Οκτωβρίου. Έτσι, κάθε Τετάρτη στις 19:00 και Πέμπτη στις 21:00, ο «άνθρωπος των σπηλαίων» θα χαρίζει ξανά άφθονο γέλιο σε μία stand-up κωμωδία η οποία έχει θέμα της την αιώνια μάχη των δύο φύλων.
Σκηνοθεσία: Γεράσιμος Γεννατάς. Μουσική: Σπύρος Γραμμένος. Σκηνικά – Κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης. Βοηθός σκηνοθέτη: Μάρια Φλωράτου.

…Και ο «Εραστής»
Ο «Εραστής» του Χάρολντ Πίντερ επιστρέφει στο Θέατρο Έκφραση από τις 4 Οκτωβρίου και για εννέα μόνο παραστάσεις, οι οποίες θα δίνονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ώρα 21:15. Η Μίνα Παππά και ο Πέτρος Χριστακόπουλος, πρωταγωνιστές της παράστασης, παίζουν με το… κουβάρι του έρωτα και του χρόνου που πλέκει ο συγγραφέας.
Πρόκειται για μία αντισυμβατική εκδοχή μιας συμβατικής συζυγικής σχέσης. Έναν υπόγειο, «πολιτισμένο» πόλεμο προσωπείων και ρόλων. Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βασιλείου. Σκηνογραφική επιμέλεια- Ενδυματολογία: Γιάννης Κράβαρης. Μουσική: Δημήτρης Μπασδάνης. Φωτογραφία: Νίκος Ρούσσης. Βίντεο Τρέιλερ: Κωστής Εμανουηλίδης.