«the Meating»: Γρήγορο φαγητό σε συνδυασμό με την ποιότητα!..

on .

katering

• Ένα νέο στέκι ξεχωριστών γεύσεων πριν λίγο καιρό… εμφανίστηκε στην πόλη των Ιωαννίνων, κερδίζοντας ήδη τις εντυπώσεις εκατοντάδων συμπολιτών μας!

Ο λόγος για το «the Meating», που βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Κωλλέτη 11, ένα διαφορετικό Street Food, που συνδυάζει τις γεύσεις, με άριστη ποιότητα υλικών, κάτι που στις μέρες μας σπάνια συναντά κανείς για «φαγητό στο χέρι»!
Πίσω από την ξεχωριστή αυτή γευστική «πανδαισία» βρίσκεται ο έμπειρος σεφ Δημήτρης Κυρούσης, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό μενού, βασισμένο στο κρέας (χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο, λουκάνικο), με ευφάνταστους συνδυασμούς και με όλα τα σκευάσματα χειροποίητα και της ώρας! Βέβαια, ως ένας… σύγχρονος μάγειρας δεν επαναπαύεται ποτέ, και εμπλουτίζει συνεχώς το μενού του, βάζοντας την δική του πινελιά στο γαστρονομικό χάρτη της περιοχής!
Δίπλα σ’ αυτή την επιτυχημένη προσπάθεια η αδερφή του, Τάνια Κυρούση, που έχει αποδειχθεί πολύτιμος συνεργάτης, για να βγαίνει καθημερινά σε πέρας το επιθυμητό αποτέλεσμα.
***
Το βράδυ της Πέμπτης ο πεζόδρομος της Κωλέττη γέμισε με κόσμο. Φίλοι, συγγενείς και λάτρεις του καλού φαγητού, τίμησαν τον Δημήτρη και την Τάνια, στα εγκαίνια του νέου Street Food, που από το ξεκίνημά του αποδεικνύει ότι ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στο χώρο της εστίασης.
Οι ευχές για «καλές δουλειές» έδιναν και έπαιρναν, με τους οικοδεσπότες να υποδέχονται τους καλεσμένους, προσφέροντας γλυκά και κρασί! Η κουζίνα την ίδια ώρα είχε πάρει… φωτιά, με τον σεφ να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να εξυπηρετήσει όλο τον κόσμο, που περίμενε να γευτεί το ξεχωριστό μενού! Το αποτέλεσμα γευστικά μοναδικό. Κι αυτό… πιστοποίησαν όλοι όσοι δοκίμασαν hot dog, burger, χοιρινή μπριζόλα και τα ιδιαίτερα Bao Buns. Νέα… είσοδος στο μενού - για πρώτη φορά έκανε προχθές την εμφάνισή της - και μια βελουτέ σούπα γλυκοπατάτας με μπέικον και φρέσκο κρεμμυδάκι, που όσοι την γεύτηκαν, έμειναν κατενθουσιασμένοι!
***
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, κάνει όλο και πιο πολλούς να αναζητούν το «γρήγορο φαγητό», βάζοντας όμως σε πρώτη προτεραιότητα την ποιότητα. Και ακριβώς σ’ αυτό το τελευταίο έχει επενδύσει το «the Meating», αφού όλα τα κρέατα είναι νωπά, τα λαχανικά φρέσκα, οι σάλτσες και τα Bao Buns χειροποίητα, και όλα τα ψωμάκια από φούρνο!
ΕΥΗ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΝΤΟΥ