Διεθνής διάκριση για την Παιδ. χορωδία του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων

on .

EYMELEIA

• Μια σημαντική διάκριση και μάλιστα διεθνή απέσπασε το 27ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, σε διαγωνισμό που διεξήχθη πρόσφατα στο Νόβι Σαντ της Σερβία. Η Παιδική Χορωδία του «Ευμέλεια» κατέλαβε την πρώτη θέση, στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Διαγωνισμού Χορωδιών για Νέους Μουσικούς «Alexandar Nisis Morfidis».
Στην Παιδική Χορωδία «Ευμέλεια» συμμετείχαν 33 μαθητές και μαθήτριες από Γ’ έως ΣΤ’ Τάξη, οι οποίοι με μαέστρο την Ειρήνη Ντούση κατάφεραν να διακριθούν στον διαγωνισμό με βαθμολογία 91/100. Τους μικρούς χορωδούς συνόδευσαν στο πιάνο η Δήμητρα Ηγουμενίδη και στο ταμπούρο ο Ανδρέας Κυριακόπουλος.
Με αφορμή την μεγάλη αυτή επιτυχία, τα μέλη της Χορωδίας και o Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής και συγκεκριμένα τον Δήμο Ιωαννιτών, το Φιλόπτωχο Ταμείο Αγίας Μαρίνας, τα Κοτόπουλα Πίνδος, το Φροντιστήριο Αγγλικών “Επικοινωνία”, το Καφέ «Ρετρό» στην Κιάφα, τη Σχολή Οδηγών «Οικονόμου Ντίνος», την αντιπροσωπεία Γκαρτζονίκας–ΤΟΥΟΤΑ, το κατάστημα TESORO-αξεσουάρ, το εστιατόριο «Ντραμπάτοβα», το γυμναστήριο Curves, τα καταστήματα «Παππάς–Κρέατα», το Μάρκετ Γάτσιος, τα νερά «Ζαγόρι» και φυσικά όλους τους γονείς που στηρίζουν πάντοτε τις συμμετοχές της χορωδίας.