Ένας έντυπος τουριστικός «οδηγός» για το Ζαγόρι

on .

touristikos zagori

• Στην επανέκδοση πληροφοριακού έγχρωμου εντύπου στην ελληνική και αγγλική γλώσσα προχώρησε ο Δήμος Ζαγορίου.
Πρόκειται για φύλλο χαρτιού σε μέγεθος Α3 που στη μια σελίδα φιλοξενεί χάρτη του Ζαγορίου με στοιχεία για το οδικό δίκτυο, τα μνημεία, χρηστικές πληροφορίες και σημεία ενδιαφέροντος για τον επισκέπτη. Στην πίσω σελίδα παρουσιάζει συνοπτικά την περιοχή με φωτογραφικό υλικό.
Η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε νωρίς, δεδομένου ότι αποτελεί ένα εύχρηστο πληροφοριακό έντυπο για Έλληνες και ξένους επισκέπτες, ενώ διανεμήθηκε και σε εκθέσεις στις οποίες συμμετείχε ο Δήμος.
Ο Δήμος με την Επιτροπή Τουρισμού προχώρησαν στην εκτύπωση 30.000 νέων αντιτύπων που θα διατίθενται σε όσους επισκέπτονται το Ζαγόρι, μέσω και των τουριστικών επιχειρήσεων και άλλων σημείων στο Δήμο, αλλά και στις τουριστικές εκθέσεις.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μαζί με το έντυπο «Διαδρομές στο Ζαγόρι» που πρόσφατα εκτύπωσε και κυκλοφόρησε ο Δήμος, την τοποθέτηση πινακίδων-χαρτών (με πολλές πληροφορίες) στις βασικές εισόδους του Ζαγορίου, τις εκδόσεις του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου και του Γεωπάρκου Βίκου-Αώου, αλλά και μέσω του διαδικτύου και των πολλών εκδηλώσεων και δράσεων, προβάλλεται η περιοχή που στηρίζεται στον τουρισμό και έχει επενδύσει σε αυτόν».