Εξετάσεις για την πιστοποίηση της Ελληνομάθειας από το ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.

on .

DIKEPPEE KEDEGPO

• Εξετάσεις για την πιστοποίηση της Ελληνομάθειας για ειδικούς επαγγελματικούς σκοπούς θα διεξάγει και φέτος το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (Κ.Ε.Γ.).

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κέντρου Ελληνικής Παιδείας-Παράδοσης & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης «Σταύρος Νιάρχος» δίπλα στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων στις 12 Οκτωβρίου (εγγραφές από 3 έως 23 Σεπτεμβρίου), στις 18 Ιανουαρίου (εγγραφές από 19 Νοεμβρίου έως 9 Δεκεμβρίου) και στις 21 Μαΐου (εγγραφές από 1 Φεβρουαρίου έως 24 Μαρτίου). Οι εξετάσεις απευθύνονται σε επαγγελματίες/επιχειρηματίες πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιθυμούν να εργαστούν στην Ελλάδα και είναι απαραίτητο να αποδείξουν τη σχετική επάρκεια ελληνομάθειάς τους.
• Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Ελληνομάθειας στην ιστοσελίδα http://www.greek-language.gr/certification/application/index.html ή να απευθυνθούν στη Γραμματεία του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. (τηλ. 26510 09153, fax: 26510 09229, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Δ/νση: Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας-Παράδοσης & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης "Σταύρος Νιάρχος", 1ος όροφος).