Η απόδημη Ήπειρος αντάμωσε χθες στο Στάδιο Ειρήνης Φιλίας

on .

PITA TOY HPEIRWTH 2019

• Μπορεί να μην έχει πλέον τη «λάμψη» παλαιότερων εποχών, όμως η καθιερωμένη «Πίτα του Ηπειρώτη» που πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα, εξακολουθεί να αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο αντάμωμα Ηπειρωτών στην πρωτεύουσα. Ένα αντάμωμα με έντονο το άρωμα της παράδοσης!.
Όπως κάθε χρόνο, δεκάδες Ηπειρωτικοί σύλλογοι και σωματεία συμμετείχαν στην εκδήλωση της Πανηπειρωτικήςμοσπονδίας Ελλάδος παρουσιάζοντας χορούς από την περιοχή μας. Μαζί τους βρέθηκαν χθες στο ΣΕΦ πολυφωνικά σχήματα και φυσικά οι μεγαλύτεροι ερμηνευτές της δημοτικής μας μουσικής (Σάββας Σιάτρας, Κώστας Λεοντίδης κ.α.) οι οποίοι τραγούδησαν για την Ήπειρο.
Εκτός από τους εκατοντάδες Ηπειρώτες της Αθήνας, στις κερκίδες του ΣΕΦ κάθισαν χθες, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, οι βουλευτές Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας και Χρήστος Μαντάς, Άρτας Γιώργος Στύλιος, οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης, Πωγωνίου Κώστας Καψάλης, Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, Μετσόβου Κώστας Τζαφέας, ο υποψ. Περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος, αντιπεριφερειάρχες, αντιδήμαρχοι και πολλοί φίλοι της Ηπείρου.