Παρουσιάστηκαν οι 30 καλύτερες φωτογραφίες με… έμπνευση το νερό

on .

BRABEIA2019

• Οι 30 καλύτερες φωτογραφίες που αναδείχτηκαν από το διαγωνισμό με τίτλο «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού», παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.
Ο διαγωνισμός διεξήχθη το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2018 από το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α.Ι., στο πλαίσιο των προωθούμενων πρωτοβουλιών για τη συμμετοχή του κοινού στην ανάδειξη της πλούσιας ομορφιάς της πόλης των Ιωαννίνων.
Στη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, απονεμήθηκαν τα βραβεία (tablet, κινητό τηλέφωνο smartphone και εξωτερικός σκληρός δίσκος 2 TB) στους δημιουργούς των τριών καλύτερων φωτογραφιών επί συνόλου 195 που υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό.
Αυτές, ανήκουν στον Πανταζή Τουφίδη, τη Ναυσικά Γάτσιου και την Αικατερίνη Νάκου.
Τα βραβεία παραδόθηκαν από τον αντιδήμαρχο Νίκο Γκόλα, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΙ, Μάκη Χρυσοστόμου και την πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΙ, Αλέκα Βακαλοπούλου.
Επίσης, επιλέχθηκαν επιπλέον 27 φωτογραφίες, οι οποίες μαζί με τις τρεις καλύτερες θα εκτίθενται στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών έως τις 24 Φεβρουαρίου.
Οι 30 καλύτερες φωτογραφίες και μία φωτογραφία από τον κάθε συμμετέχοντα στο διαγωνισμό θα αναρτηθούν σε ξεχωριστή ενότητα στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών http://www.travelioannina.com/, με τα πλήρη στοιχεία του δημιουργού.
Η αξιολόγηση των φωτογραφιών έγινε από τριμελή καλλιτεχνική κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους καταξιωμένους δημιουργούς στο χώρο της φωτογραφίας, Βαγγέλη Γιωτόπουλο, Σπύρο Βακολίδη και Αιμίλιο Νέο.