«Μιας πεντάρας νιάτα» στις φυλακές Σταυρακίου

on .

Untitled 1

• Μια ξεχωριστή παράσταση στο Κατάστημα Κράτησης Ιωαννίνων, στο Σταυράκι, οργάνωσε o Δήμος Ζίτσας με τη θεατρική του ομάδα «Επί Σκηνής» στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με τη Δ/νση του Καταστήματος αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον κοινωνικό του ρόλο.
Το απόγευμα της Πέμπτης οι κρατούμενοι και το προσωπικό των Φυλακών παρουσία της Αντιδημάρχου Γιαννούλας Γεωργούλη και της Δ/ντριας Ελένης Αγαπητού παρακολούθησαν το έργο «Μιας πεντάρας νιάτα» των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη σε σκηνοθεσία Νίκου Σφαιρόπουλου, σκηνικά -κοστούμια Χριστίνας Παπαδοπούλου, μουσική επιμέλεια Σοφίας Αγιοπετρίτου – Γιάννη Παπουτσή. Έπαιξαν οι μουσικοί: Ορφέας Τσακτσίρας, Παναγιώτης Παπουτσής, Μάριος Τούμπας, Σοφία Αγιοπετρίτου και τραγούδησε η Κωνσταντίνα Σουλιώτη.
Συμμετείχαν ως ηθοποιοί οι: Έφη Στάμου, Αλέξανδρος Μπενάτσης, Δημήτρης Ντίνας, Kωνσταντίνα Σουλιώτη, Χρήστος Μπέλλος, Γιάννης Βούλγαρης, Γιώργος Τζιάλλας, Βούλα Καραγκούνη, Γιολάντα Μπότσικου, Παναγιώτης Σιώνης,Γιώργος Καψάλης, Νίκος Τζίμας, Χάρης Λαμπρίδης και Φωτεινή Κολιού.