Ένα «Δάσος των Ευχών» στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου

on .

dasos eyxes

• Ένα «Δάσος των Ευχών» θα φιλοξενηθεί τα φετινά Χριστούγεννα στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου, τον νέο πολυχώρο αναψυχής για κάθε εποχή και περίσταση. Το Χριστουγεννιάτικο χωριό έχει ήδη «δώσει διαπιστευτήρια» κατά τις χριστουγεννιάτικες περιόδους προηγουμένων ετών σε διάφορες πόλεις. Τώρα, έρχεται στον πλέον κατάλληλο χώρο για να φιλοξενηθεί για όλες τις μέρες των γιορτών, από τις 6 Δεκεμβρίου Τους επισκέπτες θα περιμένουν εκεί: Το Σπίτι του Αϊ Βασίλη, στο δεντρόσπιτο πάνω από τους «μόνιμους κάτοικους» του Ψυχαγωγικού Πάρκου Φρόντζου, την οικογένεια Ρούντολφ. Το ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη για τους μικρούς φίλους.
Παράλληλα, θα υπάρχουν δραστηριότητες με ζωγραφική προσώπου για μικρούς και μεγάλους, ενώ οι επισκέπτες θα μπροούν να κάνουν βόλτα με τα πανέμορφα άλογα του Αχέροντα, με την ομάδα του Magic River Acheron και δραστηριότητες όπως τοξοβολία και αναρρίχηση.
Θα λειτουργήσει επίσης χριστουγεννιάτικη αγορά, γεμάτη με ζαχαρωτά και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, γούρια, τοπικά προϊόντα όπως σοκολάτα ζεστή, οινόμελα, ρακόμελα, σαλέπι, καθώς και αναμνηστικά δώρα, θα δοθούν θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις από χορευτικές ομάδες, ενώ θα γίνουν και παρουσιάσεις αθλητικών ομάδων.