Χριστούγεννα με εκδηλώσεις και εκπλήξεις στο «The Lake Hotel»

on .

lake

• Γιορτινές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια που ξεκινούν την Παραμονή των Χριστουγέννων και φτάνουν μέχρι και την Πρωτοχρονιά θα φιλοξενήσει το «The Lake Hotel».
Μεταξύ άλλων θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν. Μικροί και μεγάλοι θα υποδεχτούν τον Αϊ-Βασίλη στο Lobby του ξενοδοχείου, θα γευτούν τις πλούσιες γεύσεις του μπουφέ του «The Lake Hotel» και θα απολαύσουν ξεχωριστή μουσική στο κλίμα των ημερών. Η ορχήστρα του Λάμπρου Γεωργόπουλου και το μουσικό ντουέτο με την Ιουλία Μάκου και την Πηνελόπη Λιαροστάθη θα παίξει αγαπημένες μελωδίες, ενώ πολλά ψυχαγωγικά παιχνίδια, facepainting, μπαλονοκατασκευές και διαδραστικές εκδηλώσεις περιμένουν τους μικρούς φίλους, με τον Μάγο Καπελά και το Ξωτικό των Χριστουγέννων να δημιουργούν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με πολλή μαγεία και εκπλήξεις. 
*Περισσότερες πληροφορίες στα: 2651 024100 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.