Εκδηλώσεις ενημέρωσης για το «Διαβητικό πόδι»

on .

diavitis

• Εκδηλώσεις ενημέρωσης για το Διαβητικό Πόδι θα πραγματοποιηθούν στα Γιάννενα αυτό το Σαββατοκύριακο με πρωτοβουλία της Ενδοκρινολογικής Κλινικής - Διαβητολογικού Κέντρου και της Αγγειοχειρουργικής Μονάδας της Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπ. Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
- Σήμερα, Σάββατο, στο Ξενοδοχείο «Du Lac» και ώρα 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα για ιατρούς και επαγγελματίες υγείας με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση του ιατρικού δυναμικού και των τοπικών υγειονομικών φορέων για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ασθενών με διαβητικό πόδι. Θα δοθεί έμφαση στον έλεγχο των παραγόντων κινδύνου με στόχο την πρόληψη αλλά και στις σύγχρονες μεθόδους φαρμακευτικής και χειρουργικής θεραπείας. Εγγραφή Δωρεάν.
- Αύριο, Κυριακή, στο Ξενοδοχείο «Du Lac» και ώρα 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης του ευρύτερου κοινού για το διαβητικό πόδι με θέματα όπως: Διαβητικό Πόδι: Πρόληψη–φροντίδα, συμπτώματα, έλεγχος και αντιμετώπιση, Διακοπή καπνίσματος και προαγωγή υγείας.
Είσοδος ανοιχτή για το κοινό.